Critica si sfatul meu in privinta dietelor

– Fugim toata ziua dupa himere, modele impuse de societate (de multe ori care n-au nici o legatura cu viata noastra sau cu traditiile noastre ca popor), lucruri care nu exista (corp perfect, dimensiuni perfecte, viata perfecta etc.) si preluam din mass-media (si nu numai) clisee si idei prefabricate pe care le aplicam in viata de zi cu zi fara a ne gandi macar o secunda la ele. (Cati dintre noi ne-am intrebat cu sinceritate daca gandurile, convingerile pe care le avem sunt intr-adevar ale noastre?!?).

– Vrem sa slabim repede, fara efort, sa nu mai punem nimic inapoi si in acelasi timp, sa ne pastram proastele obiceiuri alimentare (adica sa bagam in noi ca inecatii). Ei bine, doamnelor, domnisoarelor si domnilor am o veste pentru dumneavoastra : ASA CEVA NU EXISTA !

– Nu mai fugiti aiurea dupa astfel de prostii (ex: corp perfect) si nu va mai lasati prostiti de astfel de tampenii (Slabeste 5 kg in 2 zile). Am tot vorbit despre faptul ca, specialistii in domeniu recomanda ca, procesul de slabire trebuie sa se realizeze treptat (conform acestora, organismul poate slabi sanatos intre 0,5 si 1 kg pe saptamana !).

– Admit faptul ca anumite pastile (si aici iarasi, nu ma refer la cele care promit sa slabesti einspe kg/ora !) te pot ajuta in procesul de slabire insa nu sunt o solutie pe termen lung (si aici, recomandarea mea este sa apelati la sfatul specialistilor : doctori, nutritionisti, farmacisti pentru a vedea ce anume se potriveste organismului dvs si pentru a primi informatii si sfaturi pertinente atentie, aceste pastile pot fi luate pentru o perioada limitata !).

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.