Crestere

Daca cresterea este una dintre valorile dvs. de baza, cautati oportunitati de a creste ca persoana si de a ajuta si pe altii sa creasca.

Luati timp pentru a va identifica valorile si misiunea de ansamblu, astfel incat sa puteti trai in conformitate cu aceasta si sa deveniti din ce in ce mai mult persoana pe care trebuie sa o aveti pentru a va indeplini misiunea.

Stiti ca cresterea nu este o destinatie, ci un proces, si doriti sa va bucurati de acest proces si sa ii ajutati pe altii sa se bucure de propria lor crestere.

S-ar putea sa va interesati de coaching sau de oportunitati de crestere in grup, in care membrii se sprijina si se incurajeaza reciproc. Recunoasteti colaborarea adevarata si deplina ca un avantaj si un factor de crestere si prioritizati cresterea peste confort si securitate.

Cresterea reala ar putea insemna schimband lucrurile la domiciliu sau la serviciu, dar cu cat sunteti mai mult angajati pentru cresterea si pentru cei care va intereseaza, cu atat mai putin va deranjeaza lucrurile perturbatoare care se intampla.

Codul de crestere: „In fiecare zi, cresc mai mult in persoana in care vreau sa fiu”.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.