Costa del Mar – postul de radio care ma relaxeaza total

Nu intentionam sa creez o rima dar se pare ca mi-a iesit. Costa del Mar este ultima descoperire muzicala, as putea spune, postul de radio promovat de 1 FM numarandu-se printre preferintele mele in timpul programului de lucru. Ca vor sau nu, colegii trebuie sa-mi suporte preferintele muzicale, de aproximativ o saptamana, cam de la revenirea din concediu, apasand butonul „Play” in fiecare dimineata, incepand cu ora 09:00, pe canalul Costa del Mar.

Varietatea posturilor de radio disponibile pe 1 FM m-a cam speriat, niciodata neavand suficient de multa rabdare de a le explora. Ajuns la saturatie in ceea ce priveste muzica de natura comerciala si beat-urile dance, am explorat cateva frecvente si m-am oprit la acest post de radio, unul perfect pentru orice zi de birou, mai mult sau mai putin obisnuita.

Muzica de calitate, ritmuri de cele mai multe ori lente, care te poarta cu gandul la o frumoasa dupa amiaza de vara petrecuta pe o plaja insorita, de preferaat intr-un hamac. Intrati aici si explorati pe cat se poate, mie imi ofera o stare de spirit excelenta si ma ajuta sa imi indeplinesc mult mai bine task-urile de la birou.

Bonus, pentru ca mi-am si notat cateva melodii(exista in live tracking pe site), va las si un remix destul de fain…acel saxo este demential!

 

Adaugat in: Muzica

Comentariile sunt inchise.