Chestionarele auto sau cum sa treci sala cu punctaj maxim

Chestionare auto onlineA trecut ceva timp de cand am trecut cu bine testul pentru carnetul de soferi insa amintirile sunt destul de vii, ca si cand as fi sustinut acest test in urma cu cateva zile. Recunosc, a fost unul dintre putinele momente in care am avut cu adevarat emotii, eu fiind o persoana mai mult decat dezinhibata in cele mai multe cazuri. Imi amintesc faptul ca o buna prietena ma pisa zilnic sa invat, sa mai rezolv cateva chestionare si sa fiu 100% sigur ca examenul va deveni unul mai degraba accesibil decat o proba peste care trebuie sa trec.

Am inceput, ca oricare alt participant la orele de curs, prin a citi legislatia si nu pot decat sa va spun ca am citit-o cu placere. Ba chiar nu m-am oprit la o singura parcurgere a acelei carti ci m-am rezumat la numai putin de trei etape similare, totul pentru a fi convins ca voi asimila intr-un mod corespunzator informatiile.

Dincolo de legislatie, este foarte important ca un candidat pentru permisul de conducere sa rezolve cat mai multe chestionare auto, indiferent ca ele sunt publicate in carti, sunt printate si indosariate sau sunt publicate online. La acea vreme, nu erau tocmai la moda site-urile de chestionare auto, ba chiar as indrazni sa spun ca mi-am dat seama destul de tarziu de aceasta oportunitate, pana in ultima seara de dinaintea examenului rezolvand teste printate de catre instructor.

Ceea ce vreau sa punctez este faptul ca acele chestionare auto online mi-au fost de mare ajutor si tind sa cred ca daca ma desteptam mai din timp imi era mult mai usor in cadrul examenului. Fata de testele tiparite, chestionarele auto online cel putin la fel de bine structurate si au avantajul unei flexibilitati desavarsite. Nu aveti nevoie de nicio carte sau de vreo alta ustensila la dispozitie, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va conectati laptopul, tableta sau telefonul mobil la internet(da, se poate si de pe telefonul mobil) si sa accesati un site de chestionare auto.

Un bun exemplu regasiti aici, acest site dispunand de o interfata prietenoasa, user friendly as indrazni sa spun, in timp ce chestionarele si formatul acestora este asemanator cu ceea ce regasiti pe site-ul oficial DRPCIV. Am refuzat sa punctez prea multe detalii despre site-ul celor de la DRPCIV prin prisma faptului ca acesta solicita Internet Explorer ca browser si poate unora dintre voi nu le este tocmai la indemana sa foloseasca aceasta aplicatie.

Dincolo de site-urile care va ajuta sa completati un numar nelimitat de chestionare auto online, direct din fata laptopului sau chiar in parc sau la metrou, tin sa fac o remarca destul de realista. Uitati de cartile cu zeci sau sute de chestionare si axati-va indeosebi pe cele online, lecturarea legislatiei in prealabil si completarea catorva sute de chestionare garantandu-va un punctaj cat se poate de ridicat in cadrul examenului pentru permisul auto. Nu va poate garanta nimeni ca veti obtine un punctaj maxim, in ecuatie intrand si anumite stari emotionale care va pot da batai de cap in cadrul examenului, insa pot afirma cu tarie ca veti trece cu bine peste aceasta etapa si veti avea un moral indeajuns de ridicat astfel incat sa parcurgeti cu bine traseul si sa intrati in posesia permisului de conducere.

PS: Daca avem si cititori care urmeaza sa sustina acest examen, le urez mult succes!

Adaugat in: Auto & Moto

Comentariile sunt inchise.