Cele 4 posturi de radio pe care le ascult in mod frecvent

In primul rand voi puncta faptul ca ascult muzica in fiecare zi, chit ca uneori ma limitez la playlist-ul propriu si las deoparte posturile de radio. In privinta radiourilor, ascult in mare parte posturi romanesti, tocmai din acest motiv am ales sa includ in scurta mea lista doar posturi radio autohtone(cel putin din punctul meu de vedere). Combinand muzica de club cu muzica pop/rock/dance veche sau contemporana, am alcatuit un top al radiourilor favorite pe care o sa-l impartasesc cu voi.

1. Magic FM – Nu stiu cati dintre cei care ma citesc cocheteaza cu muzica mai veche insa Magic FM este radioul perfect pentru toti cei care doresc muzica veche sau contemporana, muzica de o calitate foarte ridicata. De la Bryan Adams, Michael Jackson, Bob Marley si pana la Whitney Houston, Mariah Carey sau Celine Dion, toti acesti artisti de super clasa ii puteti asculta la Magic FM. Mai mult de atat, in perioada sarbatorilor de iarna, chiar in aceste momente de altfel, veti putea asculta cele mai bune colinde romanesti si internationale, atmosfera Craciunului fiind adusa in inimile voastre prin intermediul muzicii.

2. Vibe FM – Nu cred ca deranjez pe nimeni daca spun ca acest post este prima dragoste, inca de la lansare ascultandu-l cu aceeasi placere. Au fost numeroase momente in care contestatarii nu au intarziat sa apara insa Vibe FM-ul mi-a ramas intotdeauna la inima, muzica dance fiind combinata cu mai multe tipuri de muzica house. Se difuzeaza mixuri de calitate, emisiunile sunt si ele regizate intr-un mod profesional iar daca va numarati printre cei care asculta frecvent muzica de club, Vibe FM este alegerea ideala. Daca nu reusiti sa receptionati frecventa 92.1 in orasul in care locuiti, nu ezitati sa il accesati pe site-urile de radiouri online sau direct pe vibefm.ro

3. Radio 21 – Multi spun ca este cel mai bun post de radio din Bucuresti si tind sa le dau dreptate, chit ca au parte de o concurenta desavarsita. Sunt ferm convins ca Radio ZU sau Kiss FM au mult mai multi ascultatori insa lucrurile se vor schimba in viitorul apropiat, grila de programe si muzica celor de la Radio 21 fiind net superioara. In urma acestei ultime afirmatii, sunt mai mult decat convins ca ati inteles incotro se indreapta preferintele mele cand vine vorba despre posturile radio populare, Radio 21 fiind in pole-position cand vine vorba despre muzica comerciala.

4. Dance FM – Nu in ultimul rand, un post de radio foarte drag mie se numeste Dance FM. Urmarind numele enuntate anterior, veti remarca cu siguranta ca preferintele mele muzicale se indreapta in directia dance/house. Ascult destul de frecvent Dance FM, in momentele de indecizie combinandu-l cu Vibe FM, asta pentru ca muzica sa se imbine intr-atat de bine incat starea mea de spirit sa fie una deosebita. Iar daca muzica de club ajunge sa mi se para o banalitate, nu ramane decat sa trec la muzica de suflet, muzica pe care cei de la Magic FM o difuzeaza in fiecare zi si care-mi umple sufletul de bucurie.

Adaugat in: Muzica

Comentariile sunt inchise.