Cea mai cunoscuta carte de dezvoltare personala

Napoleon Hill este unul din cei mai cunoscuti autori de literatura motivationala, care a consiliat doi Presedinti ai SUA – Woodrow Wilson si Franklin D. Roosevelt – si care a scris cartea “De la idee la bani”, una din cele mai celebre carti din lume, care s-a vandut in peste 30 de milioane de exemplare.

Cartea “De la idee la bani” se adreseaza oamenilor care doresc sa-si implineasca dorintele, sa obtina bogatii uriase, sa se realizeze pe plan personal, financiar si profesional.

Oamenii ambitiosi care vor sa obtina succesul, gasesc in cartea lui Napoleon Hill un adevarat ghid, care ii invata pe cititori cum sa transforme ideile in averi, cum sa intocmeasca un plan cat mai eficient, cum sa fie mai increzatori in propriile forte, si cum sa inlature temerile si emotiile negative de orice fel.

Cei care au realizat averi uriase, pe langa o dorinta puternica, au avut de trecut si testul perseverentei, fara de care nimic nu se poate realiza in viata, pentru ca este stiut ca “cei care castiga sunt cei care nu abandoneaza niciodata”. Deci, pentru a obtine succesul, trebuie sa imbinam perseverenta, cu dorinta arzatoare si cu o vointa puternica.

Cartea lui Napoleon Hill ne descopera modalitatile prin care sa obtinem un loc de munca in domeniul pe care il dorim, precum si principiile care ne ajuta sa obtinem succesul. Napoleon Hill prezinta si care este secretul succesului, secret pe care cititorul il va intalni in carte de peste 100 de ori, dar pe care scriitorul nu-l dezvaluie, ci doreste ca cei ce vor lectura cartea sa-l descopere singuri.

Cartea lui Napoleon Hill ne invata cum sa dobandim linistea sufleteasca, sa devenim increzatori in noi insine, cum sa realizam ceea ce ne propunem, folosind puterea subconstientului nostru. Autorul arata cum subconstientul ne ajuta sa ne indeplinim orice plan, sa obtinem succesul, dar sa avem grija cu ce fel de ganduri il hranim, deoarece gandurile pozitive aduc succesul, iar cele negative, atrag esecul.

In cartea “De la idee la bani” avem la dispozitie toate secretele, care ne ajuta sa depasim esecurile, pentru ca orice esec are in el si samanta unei impliniri compensatoare. Autorul a studiat biografiile multor oameni de succes si a observat ca succesul nu este posibil, daca nu reusim sa ne controlam mintea.

In concluzie, drumul catre bogatie este pavat de o dorinta arzatoare si de un plan bine intocmit, care trebuie aplicat cu perseverenta.

Adaugat in: Diverse

Un comentariu

  1. Maria says:

    Cine nu a citit aceasta carte ar trebui sa-si faca timp si s-o rasfoiasca. De fapt, nu doar sa o rasfoiasca, ar trebui sa o rumege, la propriu, e geniala!