Ce faci cand ti se strica televizorul? Apelezi la un service, ca doar e mai ieftin

reparatii televizoare

Ca oricare alt roman care doreste sa faca economii ori de cate ori are ocazia, am hotarat sa nu inlocuiesc vechiul televizor care tocmai se defectase ci am ales sa apelez la un service specializat. Am facut rapid niste calcule, mi-am dat seama ca pot trai lejer chiar si cateva zile fara prezenta televizorului in living si m-am pus pe cautat o persoana care sa ma ajute in a-mi repara vechiul meu prieten.

Nu a fost foarte greu sa ma hotarasc in privinta serviciilor pentru ca am primit o recomandare ferma de la un prieten care avusese o problema similara. La vremea respectiva, cand discutam despre faptul ca televizorul lui o luase razna si trebuie rezolvat, eram de parere ca cea mai sigura solutie ar fi sa investeasca intr-un televizor nou. El s-a ambitionat, a cautat un centru de reparatii televizoare din Bucuresti si a reusit sa rezolve problema cu mai putin de 100 de lei, asta in conditiile in care un model nou cu capacitati similare costa intre 2000 si 2500 de lei.

Intre timp mi-am mai schmbat si eu parerea, mai ales ca stiam despre intamplarea asta care s-a incheiat cu o decizie inspirata si-n acelasi timp economica. Am preluat initiativa tovarasului Viorel, am pus mana pe telefon si am contactat o persoana din cadrul service-ului MMCB. Baietii sunt cu atat mai profi cu cat feedback-urile la adresa lor nu intarzie sa apara iar componentele par sa le surada, alaturi de reparatiile pentru televizoare oferind si alte servicii similare pentru alte obiecte electronice.

Mi-au preluat televizorul a doua zi, undeva la primele ore ale diminetii pentru ca le-am explicat faptul ca ziua sunt plecat la munca, mi-au lasat o carte de vizita la care sa ii contactez daca am intrebari si totul pornise cu dreptul sau asa cred eu. Nu a durat nici macar 3 ore ca deja am primit un telefon in urma caruia eram anuntat de natura defectului(erau ceva probleme la un tranzistor), mi s-a comunicat care ar fi durata si tipul interventiei, in timp ce domnul care s-a ocupat de intreaga procedura a expus in mod clar si pretul intregii operatiuni.

Tin sa va anunt ca sunt incantat de alegerea facuta, am reusit sa beneficiez de unul dintre cele mai bune servicii de reparatii din cate am contractat, televizorul fiindu-mi returnat a doua zi, undeva spre seara. Preluare profesionala, reparare rapida si extrem de solida din punctul meu de vedere, transportul televizorului inapoi la domiciliu si plata dupa interventie. Pe scurt, cam tot ceea ce isi doreste un roman de la un service de televizoare sau orice alt aparat pe care il repara.

Ca o concluzie personala pe care nu pot sa v-o ofer decat dupa ce am fost clientul lor, MMCB mi se par a fi unii dintre cei mai profesionisti colaboratori de-ai mei. Prompti, calitativi si accesibili, trei cuvinte care ar trebui sa defineasca orice alt centru de reparatii televizoare din orasul vostru.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.