Ce este un team building outdoor ?

In primul rand, multi dintre noi ne-am intrebat care ar fi scopul unui asemenea program de team building outdoor? Un motiv accesibil, relativ simplu pentru a elabora un astfel de eveniment este timpul scurt de care dispuneti pentru a face ca echipele (sau echipa) companiei sau firmei dumneavoastra sa functioneze in mod unitar si mai ales eficient. De asemenea, echipele excelente (formate din oameni obisnuiti dar invatati sa conlucreze cu usurinta si succes) vor aduce rezultate vizibile in companie.

De ce sa nu pregatiti angajatii pentru munca, ca si pentru o aventura? Fiti pregatiti! Ii puteti motiva si antrena deoarece programele de team building outdoor se adreseaza oricarei categorii de varsta. Dar ce este pana la urma un outdoor team building ?

Folosindu-ne de o definitie scurta, la obiect, putem spune ca un astfel de program desemneaza un set de activitati si jocuri psihosociologice atent structurate; acestea vor fi specifice echipei (grupului) carora se adreseaza si vor avea loc intr-un mediu natural, nou, nefamiliar, int-un mod inedit. Scopul final va fi de invatare si cunoastere, intra si interpersonala.

Programele de acest tip sunt dezvoltate in jurul unor metode de lucru si a unor obiective, stabilite in prealabil. De obicei, durata unor programe de team building este intre 1 si 7 zile. Majoritatea clientilor aleg ca obiective principale:

– motivarea echipei
– inchegarea echipei
– imbunatatirea comunicarii intre sub-echipe
– detensionare si relaxare.

Adaugat in: Business, Interesant

Comentariile sunt inchise.