In ce consta metoda celor trei multiplicatori?

Metoda celor trei multiplicatori

Este una dintre metodele care iti mareste profitul, cu recomandarea ca (pentru ca lucrurile sa fie cat mai usoare) acesti multiplicatori sa fie aplicati simultan. Cei 3 M sunt :

1.Clienti mai multi

2.Marirea frecventei

3.Cresterea valorii/tranzactie

Metoda explicata logic si exemplificata (sub forma de interviu) printr-o afacere (deci nu doar teorie ; multi nu se pot lauda cu acest lucru). In legatura cu tacticile de vanzare din interviu, as avea o singura mentiune de facut : poate ca ar fi de vazut in legatura cu anumite aspecte care tin de folosirea imaginii (de ex. folosirea imaginii unor copii pentru a promova o mancare nu tocmai sanatoasa)

Pasii catre o afacere profitabila

Foarte bine structurat. Chestia cu banjo e un pic fortata. Nimeni nu poate sa plece si sa lase afacerea asa, in aer (sau o poate face dar suportand consecintele).Desigur ca depinde de afacere : daca se poate asigura controlul acesteia de la distanta atunci nu e nici o problema. Daca insa nu ai un om de incredere pentru a-ti tine locul cat timp ai decis tu sa canti la banjo, te-ai cam dus peapa sambetei ­čÖé

O alta consideratie se refera la imaginea ofertei pe care o faci : aceea de afacere mica si sigura.Nu trebuie neaparat sa te inglodezi in datorii pentru a dezvolta o afacere (in asa fel incat sa ajunga mare).

Cu privire la pasii de care este bine sa tinem cont ca antreprenori, autorul ne propune o solutie in doua etape :

Prima etapa

1.Antreprenorul

2.Alegerea afacerii

3.Redactarea ofertei

4.Marketingul

A doua etapa

5.Vanzarea profitabila

6.Sistematizarea

7.Cresterea rapida

Inchei acest articol prin a preciza faptul ca, aceste materiale reprezinta un preambul la cursul de afaceri Evolve, un program de business care se va intinde pe durata a 6 luni pe care Paul Coman (pe care il felicit cu aceasta ocazie) il va lansa in curand, curs care merita luat in considerare atat de catre cei aflati la inceput in domeniul antreprenoriatului cat si de catre veterani.

Adaugat in: Business

Comentariile sunt inchise.