Ce beneficii ne aduce achizitionarea unui dispozitiv DVR stand alone?

In momentul care doriti sa realizati o investitie longeviva in sistemele de securitate pentru protectia locuintei sau a mediului in care va desfasurati activitatea profesionala este ideal sa cunoasteti indeaproape specificatiile echipamentelor pe care urmeaza sa le achizitionati. Aceasta analiza, cumulata cu serviciile de suport tehnic si consultanta pe care vi le pun la dispozitie firmele si magazinele de specialitate, converg spre infaptuirea unor decizii optime, personalizate in functie de nevoile personale. Principalul avantaj in detinerea unui server DVR stand alone este acordat de echilibrul dintre costuri reduse si simplitatea procedeului de utilizare. Aceste sisteme sunt perfecte pentru persoanele care doresc sa imprime un grad sporit de siguranta si integritate caminului familial prin intermediul unui dispozitiv accesibil ca pret , dar care sa poata fi utilizat si de un cadru nespecializat sau nefamiliarizat cu specificatiile de ordin tehnic.

Pentru ca suntem constienti de faptul ca aceasta arie de activitate cuprinde o serie de termeni dificili pentru persoanele neinitiate in tainele sistemelor de securitate, oferim o privire de ansamblu asupra functiilor indeplinite de aceste dispozitive standardizate. Rolul principal indeplinit de o componenta DVR stand alone este reprezentat de inregistrarea continua a imaginilor captate anterior de totalitatea camerelor de supraveghere montate in spatiul monitorizat, procedeu explicitat pe indelete in urmatorul link. Acesta inglobeaza cel mai popular instrument de inregistrare, fiind deseori componenta activa in cadrul kiturilor de supraveghere video. Caracteristicile primare sunt reprezentate de oferirea accesului nelimitat la evenimentele vizuale inregistrate, redarea imaginilor in timp real daca se beneficiaza de conexiune la internet, precum si existenta unui soft personalizat, care se programeaza dependent de nevoile fiecarui proprietar in parte.

Magazinele de sisteme de supraveghere video modele diversificate, fiecare dintre acestea avand un numar variabil de canale prin intermediul carora se realizeaza conexiunea la camerele de supraveghere. Utilizatorii unui astfel de echipament beneficiaza de multiple plusuri functionale, avand in vedere faptul ca acest dispozitiv intregistreaza informatii pe fiecare intrare video singulara, inglobeaza un sistem ferit de atacurile cibernetice frecvente, detine iesiri tip VGA si un sistem profesionist de alarma, precum si anumite canale audio. Fiind componenta centrala dintr-un kit de supraveghere video aceasta indeplineste functii multiple, coordonand activitatea celorlalte elemente din ansamblul de securitate achizitionat:

  • Vizualizarea live pe un monitor a imaginilor inregistrate in timp real, functie asigurata de prezenta conectorului tip VGA
  • Se poate realiza inregistrarea semnalelor audio prin intermediul cablului RCA, accesorizat cu un microfon, iar redarea lor ulterioara este posibila cu ajutorul unor boxe clasice
  • Conectarea dispozitivului la internet prin metode directe sau indirecte, cu ajutorul unui router. Ulterior, imaginile pot fi accesate si redate calitativ prin intermediul calculatorului, laptopului, tabletei sau smartphone-ului personal.
  • Existenta unor senzori, a caror activare implica declansarea eficienta a sistemului de alarma. Eficienta este sporita prin prisma faptului ca se prefigureaza metode diversificate prin care i se aduc la cunostinta utilizatorului modificarile de activitate in spatiul protejat: transmiterea imaginilor prin email si declansarea auditiva a sirenei.
  • Functia de backup, sustinuta de arhivarea imaginilor inregistrate pe DVD-uri sau HDD-uri externe

Puteti opta pentru DVR stand alone in momentul in care doriti sa oferiti un grad sporit de protectie unui mediu in care pot surveni diverse infractiuni sau tentative de vandalism: insitutii publice, spatii rezidentiale, parcari, apartamente, vile sau spatii comerciale.

Adaugat in: Business

Comentariile sunt inchise.