Ce avantaje prezinta investitia intr-un monitor second hand?

Exista momente in viata dumneavoastra cand sunteti dispus sa investiti sume considerabile in echipamentele care aduc in prim plan cele mai noi tehnologii, mai ales ca importanta calculatoarelor si a laptopurilor in viata noastra a atins de foarte mult timp un prag impresionant. Pe de alta parte, sunt anumite contexte in care ne putem focusa resursele in alta parte, tocmai pentru ca situatia in sine este mult mai permisiva, iar echipamentele achizitionate nu trebuie sa atinga cele mai inalte standarde calitative. Monitoarele, de exemplu, sunt componente care pot fi reconditionate cu succes, iar pentru cei care vad in aceasta alternativa irosirea energiei si timpului pretios, au la indemana varianta oferita de magazinele de specialitate care pun la dispozitia clientilor lor produse second hand.

Conceptul nu este pe deplin inteles de toate categoriile de consumatori, motiv pentru care lipsa acestei tentative se poate asocia cu o idee predefinita, care de cele mai multe ori este complet falsa. Cu siguranta, in momentul in care doriti sa achizitionati monitoare second hand, pricipalul aspect care va ghideaza la selectie este pretul, insa nu trebuie sa ignorati performantele si calitatea expusa de brandul respectiv. Chiar daca sunteti obisnuit sa investiti un buget semnificativ in aceasta directie, este bine sa constientizati faptul ca pe aceasta piata locala se evidentiaza modele perfect functionale, care valorifica un pret rezonabil avand in vedere aspectul estetic si specificatiile tehnice expuse.

In loc sa cheltuiti o suma considerabila pe un monitor de ultima generatie, care intr-adevar beneficiaza de o pozitie fruntasa in clasamentul performantelor afisate, dar care nu va ilustra acest statut decat pentru o perioada scurta de timp, avand in vedere faptul ca tehnologia evolueaza extrem de rapid, mai bine mizati pe o componenta second hand, solutie mai putin costisitoare si la fel de avantajoasa pentru o persoana care nu utilizeaza pc-ul la capacitate maxima.

Nu este o strategie inteligenta sa ajungeti in situatia in care sa optati pentru activitatea unei topitorii de metale pretioase, mai precis pentru serviciul cumpar aur, doar ca sa obtineti resursele financiare necesare pentru achizitia unui monitor de ultima generatie. In loc sa va faceti o gaura semnificativa in buget, mai bine urmariti constant ofertele propuse de magazinele de specialitate din acest segment comercial.

Veti observa faptul ca majoritatea produselor provin din colectiile anterioare ale celor mai recunoscute branduri din domeniul it, precum Lenovo, Hp, Asus, Acer, sau Philips, calitatea acestora fiind incontestabila. Nu vor exista probleme de instalare a diverselor programe software, acestea ruland normal pentru orice sistem de operare, ba chiar veti fi surprinsi de existenta anumitor modele care aduc in prim plan un display performant din punct de vedere al elementelor grafice: luminozitate si contrast.

Adaugat in: PC, Tech

Comentariile sunt inchise.