Cazare: Apartamente in regim hotelier Bucuresti

Apartament in regim hotelier BucurestiSpre satisfactia turistilor si a persoanelor aflate in delegatii, oferta de cazare cuprinde nu doar pensiuni sau hoteluri ci si spatii in regim hotelier. Cele mai populare astfel de spatii de cazare sunt apartamentele in regim hotelier, aceste ansamble reusind sa imbine perfect utilitatile unei camere de hotel cu atmosfera si confortul propriului camin.

Ne oprim cu atentia asupra ofertelor de apartamente in regim hotelier din Bucuresti, varietatea fiind un element care pare sa caracterizeze aceasta nisa. Avem parte de numeroase ansamble situate in punctele cheie ale capitalei, persoanele interesate de un astfel de serviciu de cazare putand sa aleaga intre garsoniere si apartamente de 2, 3 sau chiar 4 camere.

De ce sa ma cazez la un apartament in regim hotelier din Bucuresti?

Punand in balanta un apartament in regim hotelier din Bucuresti si camera unui hotel sau a unei pensiuni, am reusit sa fac o lista de avantaje ale apartamentelor pe care orice turist ar trebui sa le ia in calcul inainte de a face o rezervare.

  1. Daca mizati pe un sejur alaturi de familie, inchirierea unui apartament in regim hotelier este o optiune mult mai economica. Inchirierea unui apartament cu doua camere va permite sa va cazati alaturi de alti trei membri ai familiei, costurile sale fiind cat o camera la un hotel cu aceleasi conditii.
  2. Locatia apartamentelor in regim hotelier din Bucuresti este una centrala, astfel ca aveti acces facil la numeroasele centre de agrement: mall-uri, restaurante, cafenele sau cluburi de noapte.
  3. Inchirierea unui apartament in regim hotelier aduce de la sine numeroase oferte. Spre exemplu, 80% dintre firmele care ofera astfel de servicii de cazare ies la rampa cu oferte de genul 4 nopti de cazare si una gratuita, amanunt care va conduce si el la o economisire substantiala a sumelor alocate cazarii.
  4. Bucurati-va de lux, intimitate si confort, aceste apartamente dispunand de mai multe incaperi care sunt mobilate si utilate complet.
  5. Nu mai este nevoie sa te prezinti la o ora stabilita la restaurant, ai libertate de decizie in ceea ce priveste orele la care vei servi micul dejun, pranzul sau cina.
  6. Fata de un hotel, aceste apartamente in regim hotelier Bucuresti va ofera o flexibilitate sporita in ceea ce priveste orele de check-in sau check-out, clientii simtindu-se la fel ca proprietarii unei locuinte in centrul capitalei, fara stres si cu libertate deplina.
  7. Nu stiu cate hoteluri sunt dotate cu cele mai inalte tehnologii insa un apartament in regim hotelier din centrul Bucurestiului dispune de o intreaga flota a echipamentelor electronice in timp ce finisajele interioare sunt de cea mai inalta calitate.
  8. Fiecare apartament dispune de hol, bucatarie sau baie, fapt care va ofera posibiitatea sa gatiti dupa propriile gusturi si sa va bucurati de o mancare savuroasa in propria camera. Daca nu sunteti adeptul gatitului sau pur si simplu nu aveti timp pentru o astfel de activitate, aveti la dispozitie o lista cu cele mai apropiate restaurante din zona.
  9. Apartamentele in regim hotelier Bucuresti furnizate de firmele de specialitate dispun si de alte facilitati conexe, asa cum ar fi solicitarea unor anumite echipamente electronice si electrocasnice precum si serviciile de car rental, un aspect pe care eu il vad elementar pentru orice turist roman dar mai ales strain, care doreste sa se bucure de avantajele unei masini inchiriate pe durata sederii sale in capitala.

Cazare in regim hotelier BucurestiPornind de la preturi, confort, calitatea apartamentelor si numeroasele facilitati oferite, categoric as opta pentru un apartament in regim hotelier situat intr-o zona buna a capitalei decat pentru un hotel care nu imi ofera garantia unor conditii si a unor servicii in concordanta cu solicitarile mele.

Info: http://www.rentforcomfort.com – acesta a fost ultimul site de pe care am comandat o oferta de cazare in regim hotelier. Urmariti cu atentie preturile, veti ramane surprinsi de cat puteti economisi la un sejur de 6-7 nopti in centrul Bucurestiului.

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.