Caut un apartament de doua camere in Bucuresti

M-am tot gandit care ar fi solutia mai profitabila si mai sigura iar un imprumut bancar pentru a achizitiona un apartament in Bucuresti a sarit complet din schema. Inca nu s-au calmat lucrurile pe piata economica din Romania iar riscul unui credit este destul de ridicat, pentru moment rezumandu-ma la o chirie. Ce-i drept, chiria s-ar putea dovedi varianta castigatoare pe termen scurt si mediu, in momentul de fata avand nevoie de un loc in care sa-mi petrec o scurta parte a zilei.

Da, doresc o independenta desavarsita sau, mai bine spus, dorim independenta si libertate de decizie si exprimare. Momentan locuiesc intr-o garsoniera, un spatiu de aproximativ 35 de metri patrati nefiind suficient pentru doua suflete. Doua camere mi se par mai mult decat suficiente, cel putin pana in ziua in care am sa o prezint pe ea drept sotia mea si nu iubita.

Cum locul de munca este in Regie, m-ar avantaja un apartament in Politehnica, Lujerului, Grozavesti sau Crangasi, zone care sa-mi faciliteze accesul la birou si sa nu ma puna in situatia de a parcurge 40-50 de minute traversand orasul. Nu mi-am fixat un buget, el cu siguranta va fi mai mare decat cel alocat chiriei pentru garsoniera, cert este ca imi doresc sa platesc pentru conditii si mai putin pentru locatie. Nu discutam despre o zona centrala, drept pentru care este elementar sa ma bucur de un confort sporit si sa achit o chirie corecta.

Daca aveti vreo idee de unde as putea gasi un apartament intr-o zona linistita, un complex rezidential fiind solutia ideala de altfel, astept mesajele voastre. N-as vrea sa fiti ironici si sa ma trimiteti la Varu’, sunt satul de anunturile adaugate peste noapte in care nu regasesti indeajuns de multe informatii utile sau diferentele intre imagini si realitate sunt foarte mari.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.