Cateva modificari de design pe care le consideram necesare

O sa fiu cat se poate de transant si-n acelasi timp realist, nu mi-am batut prea mult capul cu partea grafica a acestui blog. Desi se implinesc doi ani de cand am cumparat domeniul laurentiuiancu.ro si l-am catalogat drept blogul meu personal, niciodata nu mi-am dat interesul in adevaratul sens al cuvantului in ceea ce priveste template-ul afisat vizitatorilor mei. Am avut cateva tentative de design, am testat mai multe teme care nu s-au dovedit a fi nimic altceva decat variante de moment si iata-ma aflat in situatia de a afirma faptul ca, in sfarsit, blogul asta are o identitate vizuala.

Nu este nimic deosebit, tind sa cred ca am ales sa fac cateva modificari asupra temei pe care am cumparat-o cu ceva timp in urma din simplul motiv de a avea o interfata oarecum personalizata. In momentul de fata va ofer un template cat se poate de interesant, cel putin din punctul meu de vedere, minimalist si extrem de usor de utilizat. Fara bling-bling-uri pe care niciodata nu le-am agreat, fara diverse efecte javascript pompoase si fara o structura dificil de deslusit. Este o tema clasica as putea spune, cu un logo destul de simplu dar care ma defineste, o imagine de fundal in ton cu sezonul in care ne aflam(o voi adapta in functie de perioada, evident) si o asezare in pagina a informatiilor redactate pe care sunt sigur ca o indragiti.

Ceea ce imi place si principalul motiv care m-a indemnat sa scriu acest articol este faptul ca, in sfarsit, consider ca blogul meu beneficiaza de o identitate. Iata ca acum dispun imagine vizuala adecvata, par a avea destul de mult chef pentru a va scrie, si nu ramane decat sa mizez si pe o interactionare mai buna cu cititorii sau cu ceilalti bloggeri din blogosfera.

Una peste alta, tind sa cred ca putin SEO si o promovare prin alte metode va conduce la o popularizare a blogului, tinta pe care cred ca o sa mi-o fixez pentru finalul acestui an.

Dincolo de laudele pe care mi le-am adus singur, astept parerile voastre despre tema acestui blog si/sau eventuale observatii care ma pot ajuta sa imbunatatesc situatia descrisa.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.