Cateva intrebari

  • Unde erau asistentele care trebuiau sa supravegheze in permanenta bebelusii ?!?
  • Sala unde s-a produs tragedia, nu era prevazuta(asa cum ar fi normal) cu instalatii moderne de detectare a fumului si de stingere a incendiilor ?!
    Cum de a fost posibil ca un scurtcircuit (pentru ca, din datele preliminare ale autoritatilor care efectueaza ancheta, s-ar parea ca totul a pornit de la un scurtcircuit – datorita unei improvizatii aduse instalatiei de aer conditionat) sa conduca la o asmenea tragedie? Nu este nimeni in respectiva unitate spitaliceasca sa verifice modul in care se efectueaza lucrarile respective ? )
  • Sunt intrebari care poate vor primi un raspuns in urma finalizarii anchetei. Intrebarea care nu-mi da pace si care cred ca-i macina pe foarte multi acum este : cum este posibil ca in Romania, stat membru al U.E. sa se produca o asemenea tragedie ?!? Nu sunt o persoana naiva, rupta de realitate sau care sa ma sochez usor.

Insa cred ca pentru anumite lucruri exista limite peste care nu putem trece. Si totusi (desi cred ca orice este posibil la noi) nu mi-as fi imaginat ca se poate sa decadem chiar atat de mult(pana intr-acolo incat sa ne fie frica efectiv sa ne “aflam” intr-un spital romanesc – indiferent de problema), sa fim atat de indiferenti, de nepasatori, de…”mici” incat sa declaram, de exemplu, ca “este bine ca (ne) pleaca medicii pentru ca se intorc in tara cu bani si cu experienta acumulata in sisteme dezvoltate din alte state” ?!? (ce poti sa mai spui la asa ceva…).

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.