Cateva despre rochii de mireasa si domnisoare de onoare

In materie de rochii de mireasa designrii s-au intrecut pe sine in realizarea unor modele deosebit de creative. Combinatiile de materiale sunt foarte utilizate pentru crearea unor efecte imprevizibile. Unul dintre cele mai folosite materiale este dantela pe care o vom gasi utilizata atat in combinatie cu alte materiale, cat si separat pentru un efect deosebit de elegant si sofisticat si in acelasi timp romantic. Daca pentru rochii de mireasa exista o multime de modele, ce veti face in cazul rochiilor domnisoarelor de onoare? Intra si vestimentatia lor in planul de nunta.

Multe mirese, cand se gandesc la tinutele pe care urmeaza sa le poarte domnisoarele de onoare in ziua nuntii lor se gandesc la un soi de uniforma. Totusi, a incerca sa gasesti aceeasi rochie care sa se potriveasca pentru diferite forme de corp, culori ale pielii si a parului, diferite personalitati etc. este ceva foarte greu de realizat. In general femeile au o multime de probleme atunci cand incearca sa gaseasca o rochie care sa le vina lor insele. Ganditi-va la proportia dezastrului in cazul in care veti vedea nu numai o domnisoara de onoare nemultumita, ci mai multe. Cu siguranta nicio mireasa nu-si doreste ca in ziua nuntii sale sa vada ca prietenele ei cele mai bune au o falca in ce si una in pamant.

Solutia este sa permiti fiecarei domnisoare de onoare sa isi aleaga propria rochie. Aceasta este intr-adevar o solutie de tip win-win. Ele vor putea sa aleaga orice stil isi doresc si in care se simt cel mai confortabil  – fara bretele, cu un umar, fara maneci, mulate etc. – astfel incat acea rochie sa o mai poata utiliza si dupa nunta. Tot ceea ce ar trebui sa faci este sa trasezi niste linii directoare in ceea ce priveste rochiile de mireasa astfel incat sa existe coeziune.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.