Cat de importanta este aromaterapia intr-un masaj de relaxare?

Te gandesti adeseori sa iti suprinzi partenera cu o seara romantica de neuitat, sau ai cazut in mrejele cotidianului si omiti sa acorzi atentile detaliilor care pot revigora o relatie de lunga durata? Da, dupa o anumita perioada de timp devine vital sa aplici tot ceea ce ai invatat despre persoana iubita, iar nimic nu poate fi mai simplu decat sa ii faci o surpriza de proportii dupa o zi aglomerata de munca. Stresul este un factor negativ care poate oferi uneori o turnura nefasta relatiei voastre, mai ales daca alegeti sa renuntati treptat la momentele de relaxare in detrimentul orelor de munca sau al timpului pe care il dedicati activitatilor individuale.

Cel mai probabil a venit momentul sa iti impresionezi placut jumatatea, iar pentru a indeplini acest obiectiv este suficient sa iti atingi partenera intr-o maniera mai aparte. Da, vorbim despre masajul erotic care de-a lungul timpului a devenit o metoda de relaxare foarte populara, pe care o puteti experimenta fie in propria intimitate sau puteti apela la serviciile unui salon calitativ, curat si discret. Optiunile sunt numeroase in peisajul autohton, iar decorurile fanteziste pe care le propun locatiile exclusiviste sunt invaluite intr-o atmosfera paradisiaca, in aer plutind aromele afrodisiace ale uleiurilor esentiale selectionate cu multa grija.

Pentru a experimenta un masaj erotic de neuitat trebuie sa va asigurati de faptul ca respectivul salon expune mai multe ritualuri de relaxare, masajul tantric, taoist sau cel oriental fiind dintre cele mai populare si indragite de catre publicul general. Daca doriti sa impartasiti aceste momente speciale cu persoana iubita puteti alege binecunoscutul masaj in cuplu, in cadrul caruia veti beneficia amandoi de aceeasi atentie din partea maseuzei. Un salon care se respecta are predefinite toate aceste detalii pe site-ul de prezentare, asa cum este si www.tao-erotic-massage.ro, in grila caruia puteti identifica majoritatea tehnicilor ancestrale de masaj care pot conduce la stari prelungite de placere.

Daca totusi nu va considerati suficient de „curajos” sau „deschis” pentru a apela la serviciile unui salon de masaj erotic puteti ramane fidel propriului dormitor. Aici va puteti orchestra decorul si fundalul sonor intr-o maniera personalizata, alegand intocmai acele melodii romantice si senzuale care sunt pe placul iubitei sau sotiei dumneavoastra. Nu uitati sa folositi in timpul masajului un ulei esential deosebit, un aliat de nadejde care ii va stimula partenerei toate organele de simt, amplificand fiecare atingere suava pe care o primeste. Exista multe puncte de interes pe care le puteti dezmierda in timpul masajului, recomandarea specialistilor fiind sa nu va axati doar pe zonele erogene primare, ci sa oferiti atentie tuturor ariilor sensibile, exemple elocvente fiind gatul, umerii, buzele, coapsele sau abdomenul.

Uleiurile naturale pe care le puteti folosi sunt dintre cele mai diversificate, cel din coaja de lamaie fiind un aliat de nadejde din categoria esentelor citrice. Mirosul sau revigorant ofera o stare de beatitudine, foarte relaxata si dezinhibata, eliminand stresul acumulat de catre organism. Doua arome ne completeaza lista de recomandari, cel de menta fiind un artificiu interesant pentru zilele caniculare ale sezonului estival, dar si un puternic stimulent tactil, in timp de ylang-ylang-ul si trandafirul turcesc sunt ingrediente ideale pentru sezonul rece, deoarece ofera un sentiment bogat de caldura si intimitate.

Adaugat in: Diverse, Personal

Un comentariu

  1. Marius says:

    Mie imi place sa mi se faca masaj oricum, cu uleiuri sau fara, sunt innebunit dupa masaj.