Casa noua? Arunca o privire peste preturile actualizate!

In 2015, mai mult ca in orice alt an, s-au scos la vanzare mii de case si vile vechi si noi de lux, preturile acestora variind intre cateva sute de mii de euro, ajungand pana la milioane. In Bucuresti preturile de vanzare ale caselor si vilelor cu valoare de patrimoniu depasesc si valoarea de 5 milioane de euro, in timp ce constructiile mai noi din zona de nord a Bucurestiului depasesc cu putin pretul de vanzare de 4 milioane de euro potrivit agentiei imobiliare Regatta din Bucuresti.

Spre exemplu, in zona Piata Romana si bulevardul Dacia, una din vile, finalizata in anul 1912 este scoasa la vanzare la un pret de sase milioane de euro. Arhitectura acestei case cuprinde peste 20 de camere, avand o suprafata construita de 2000 mp si un teren de aproape 3000 mp. Potrivit Regatta Imobiliare, in interiorul acestei Vile / Case de vanzare in Bucuresti s-s-au parafat in secret documentele prin care Romania intra in al doilea razboi mondial.

O alta casa / vila ce se vinde pe Regatta.ro cu mai bine de 2.5 mil. de euro este construita in 2011 si cuprinde 15 camere, avand 450 mp, avand nivel de inaltime: D+P+5E, casa beneficiind de 6 locuri de parcare, dintre care 2 subterane.

In zona Herastrau gasim oferta unei case de vanzare pentru suma de 2.5 mil euro, aceasta vila fiind compusa din opt camere, cu o suprafata de aproximativ 400 mp, casa avand un teren de 500 mp, printre dotarile de lux ale acestei case / vile ce este de vanzare prin Regatta Imobiliare Bucuresti putand enumera o piscina si 2 garaje.

Concluzia este ca anul 2014 este cel mai bogat in oferte de vile si case de vanzare, specialistii in imobiliare precum Regatta Imobiliare spunand ca odata ce proprietarii mai reduc putin preturile de vanzare ale caselor, va creste si cererea pentru acestea.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.