Cand va fi lansat Windows 10 in Romania?

Desi a fost anuntat de ceva timp, Windows 10 nu a fost inca lansat, nici in Romania si nici pe alte meleaguri. Se doreste o versiune care sa corecteze in cele mai mici detalii hibele lui Windows 8.1, probleme care nu sunt deloc intr-un numar foarte mic. Pana la aceasta data, conform comunicatelor de presa eliberate de cei de la Microsoft, pare sa nu se fi ajuns la o versiune finala, drept pentru care intervalul de lansare a fost intotdeauna destul de neclar.

Semnalele sunt evidente insa, Microsoft dorind sa lase in urma platforma Windows 8 si sa se orienteze catre un soft cu mult mai avansat, Kevin Turner, directorul diviziei de marketing si vanzari, anuntand faptul ca Windows 10 nu va intarzia sa apara pe principalele piete din lume. Primul zvon a luat nastere in toamna acestui an, Microsoft nedorind sa faca publica o data fixa de lansare pentru Windows 10 Technical Preview. S-a punctat faptul ca va fi lansat in anul 2015, undeva intre lunile mai si octombrie, o data exacta urmand a fi oferita publicitatii in momentul in care laboratoarele de test vor aduce produsul intr-un stadiu finit.Windows 10

Intre timp insa, Microsoft a raspuns la intrebarile jurnalistilor si a iesit in fata presei cu un interval bine stabilit. Va intrebati, probabil, cand apare Windows 10 pe piata din Romania? Ei bine, produsul va fi lansat in perioada august-septembrie a anului 2015 pe piata din SUA, in Europa urmand sa ajunga la finele lunii septembrie. Tot atunci se preconizeaza ca vom putea intra si noi in posesia lui, astfel ca ne despart mai bine de noua luni pana la cea mai evoluata forma a popularului sistem de operare pentru PC.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.