Cand va fi lansat LG G3 si care va fi pretul propus de magazinele din Romania

Anuntat cu surle si trambite, se pare ca LG G3 va fi din nou intarziat, producatorul coreean de telefoane mobile nefiind tocmai sigur in ceea ce priveste ultimele finisaje ale device-ului. Intr-o prima faza, se zvonea ca noul LG G3 va fi lansat inaintea modelelor Galaxy S5 si HTC One 8, utilizatorii mizand pe o configuratie de top.

Realitatea este oarecum diferita, atat Samsung cat si HTC lansandu-si telefoanele de top in timp ce LG inca se cramponeaza in a defini anumite functionalitati ale celui care se doreste a fi cel mai puternic smartphone de pe piata.

Cand se va lansa acest telefon? Nu ne mai bazam pe zvonuri ci punem pret pe datele enuntate de LG, astfel ca modelul G3 urmeaza sa fie disponibil publicului larg abia in luna iunie, piata din Romania urmand a-l primi undeva in luna iulie.

In principiu, LG G3 urmeaza a fi principalul competitor pentru Galaxy S5 si noul HTC One M8, in calcule urmand a intra si iPhone 6. Daca doriti un smartphone cu un display supradimensionat, nu ramane decat sa mizati pe LG G Pro 2, unul dintre cele device-urile pe care LG le-a lansat de curand si se mandreste cu cateva caracteristici destul de interesante.

Lansare LG G3 in Romania

Nu se stiu multe lucruri despre LG G3, tot ce va pot spune este ca va intra in galeria selecta a telefoanelor cu rezolutie Quad HD. Vom avea parte de un splendid display cu rezolutie de 2560 x 1140 pixeli, calitatea imaginilor urmand a fi una mult mai buna decat in cazul vechii generatii de smartphone-uri. Puteti sa va faceti o idee in privinta acestei rezolutii folosind un Oppo Find 7 sau un Vivo Xplay 3S, sunt primele si singurele telefoane care au mizat pe aceasta facilitate.

Pretul lui LG G3? Ma gandesc ca va fi de aproximativ 3000 de lei, la mare bataie cu Samsung Galaxy S5 insa cu multe avantaje de ordin hardware ce merita luate in considerare.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.