Camera de supraveghere pentru interior, aliatul tau impotriva situatiilor nedorite

Sentimentul de siguranta este cel care da omului relaxarea de zi cu zi, mai ales cand vine vorba de persoanele dragi sau de bunurile ce le are in posesie.

De multe ori, daca apelam la variantele clasice, precum cainele in cazul gospodariilor, portile lungi, usile cu mai multe incuietori sau diverse firme de paza nu suntem scutiti de pericole, iar diverse lucruri nedorite se petrec inevitabil.

Camera pentru monitorizareDe exemplu, apartamentul sau casa noastra poate suferi un jaf atunci cand ne asteptam mai putin, iar cele enumerate mai sus nu ne pot asigura ca ne putem recupera bunurile, chiar daca aparent par solutii viabile.

Dar si la firma pe care o conducem putem avea parte de experiente nedorite, cum ar fi disparitia diverselor acte, a banilor, sau in cazul extreme altercatii verbale, violente fizice sau crime. De aceea, ar trebui sa ne luam masuri de precautie si sa apelam la camere de supraveghere noi, care sunt cu siguranta aliatul nostru impotriva lucrurilor nedorite.

Diverse camere de supraveghere pentru interior stau la dispozitia noastra la cele mai bune preturi, iar daca ne documentam putin, putem afla ca cele mai potrivite variante sunt camerele ip, care odata conectate la un server si la internet, ne ofera imagini in timp real, de oriunde in lume!

Aceste camere pentru supraveghere dispun de diferiti senzori la miscare, dar si de posibilitatea de a inregistra toata actiunea dintr-o zi pe un card, care poate fi folosit ca proba in cazul in care s-a intamplat ceva neprevazut.

Pretul lor de pornire in acest inceput de an incepe de la 180 lei, reducerile fiind nelipsite chiar si din ofertele acestor dispozitive inteligente.

Fie ca dorim sa supraveghem suprafete de mici dimensiuni sau unele de pana la 100-200 m, aceste camere pot capta imaginile in timp util, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, insa in cazul distantelor mari, orientarea spre camerele IP Speed Domme devine inevitabila.

Ce au in plus aceste camere? Ele sunt folosite de obicei in depozite sau firme care au holuri lungi si hale imense, iar prezenta infrarosului si rezolutiile mari permit focalizarea imaginilor in timp real chiar si pe timpul noptii!

Pretul lor de pornire incepe de la 406 lei si sunt compatibile atat cu sistemul Android, cat si cu IoS sau Windows.

Montarea acestor tipuri de camere se poate face la discretie, in locuri greu de perceput de catre oameni.

Personalul firmelor de la care facem comanda trebuie sa beneficieze de licenta pentru a face astfel de lucruri conform legislatiei in vigoare.

De obicei, daca apelam la o firma specializata, montajul pentru aceste camere este gratuit iar siguranta locuintei noastre sau afacerii noastre nu mai devine astfel o problema!

Adaugat in: Casa, Tech

Comentariile sunt inchise.