Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul – Robin Sharma

Cartea lui Robin Sharma, “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” este o adevarata lectie care merita stiuta de toti oamenii din lume care si-au propus vreodata sa duca o viata linistita, de succes. Deoarece vorbim de o carte care cuprinde toate secretele pentru o viata plina de success si pace, nimeni nu poate sa rateze sa parcurga aceasta lectie foarte bine conturata si exprimata despre viata fiecaruia.

Robin Sharma este un autor bestseller care a fost pe primele locuri in istoria beletristicii, datorita cartilor sale care si-au gasit succesul in interesul de a citi lecturile lui pretioase de catre cititori. “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” este unul dintre aceste opere faimoase.

“Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” este acea fabula spirituala care descrie toate secretele de stiut pentru o viata traita cu multa intensitate, pace si bunavoie. Autorul incearca sa trabsmita cititorilor sai aceste idei excelente prin protagonistul lui, Julian Mantle.

Julian este un avocat faimos, care are parte de toate succesele, doar ca este constient de faptul ca nu duce o viata echilibrata. In urma unui atac de cord, suferit in timpul unui process de al lui la judecatorie, Julian hotaraste sa isi schimbe viata in una mai echilibrata. Protagonistul nu este multumit de faptul ca are succesul necesar in viata; el vrea si mai mult: sa afle care este sensul vietii!

Cartea intitulata “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” de Robin Sharma este o fabula recomandata de a fi citita de toate persoanele care sunt interesate sa afle secretele acestei vieti in liniste si success deopotriva.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.