Calatorind dincolo de ocean…

Chiar daca la prima vedere ar putea parea un orizont prea indepartat, o calatorie peste ocean este una dintre cele mai spectaculoase experiente pe care le-am trait vreodata. Nu este necesara stabilirea din start a unei destinatii „fortate”, in sensul ca v-ati impune sa mergeti in mod special intr-o anume tara, doar pentru renumele ei. Ar putea fi o mica eroare acest tip de rationament, dar aveti posibilitatea sa accesati harta lumii si sa alegeti privind „de sus” o destinatie pe care in alte conditii nu ati sti cum arata.

Marele avantaj al acestei solutii este ca veti putea studia cu atentie, cautand detalii pana la nivel de asezari si drumuri, putand astfel configura in mare parte inca de acasa traseul pe care il veti urma. In paralel veti face chiar o lista cu tara sau tarile pe care urmeaza sa le vizitati, urmand ca ulterior sa cautati si alte informatii punctuale despre posibilitatile de cazare sau cele de transport pentru fiecare parte a traseului dumneavostra.

O harta online este o carte deschisa, accesibila aproape de oriunde si care poate oferi imagini si alternative pe care in alte conditii cu greu le-ati fi putut obtine. In clipa in care ati decis drumul pe care il veti urma, asigurati-va ca detineti toate documentele necesare pentru calatorie, iar bagajul este incarcat doar cu lucruri utile.

Ganditi-va in liniste ce veti lua in bagaj, pentru ca nu are niciun sens sa va incarcati cu lucruri de care nu veti avea nevoie. Daca considerati oportun anuntati din timp familia sau prietenii cu care veti porni in calatorie despre destinatia aleasa, asta doar daca nu doriti sa le faceti o surpriza pentru vacanta.

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.