Cadouri nonconformiste si amuzante pentru prietenii neseriosi

Cu totii ne bucuram atunci cand primim un cadou. Nu trebuie sa fie un cadou scump ca sa ne placa, dar trebuie sa fie neaparat ceva personal, ceva care sa ne arate ca persoana care ni l-a daruit ne cunoaste. Cele mai frumoase cadouri sunt cele daruite cu drag. Asadar, atunci cand gasesti cu greu un cadou util pentru cineva, gandeste-te la lucrurile care iti plac la persoana in cauza.

Cadouri amuzante

In cazul in care nu gasesti un cadou interesant pentru cei dragi, mergi la sigur cu un cadou amuzant. Cu toate ca majoritatea cadourilor de acest gen nu sunt foarte utile, ele vor fi primite cu mult entuziasm. E imposibil ca cineva sa nu zambeasca atunci cand primeste o vacuta-suport pentru agrafe de birou sau un mouse sub forma de lingou de aur. Gasesti astfel de cadouri interesante in magazinul papetarie.ro. Optiunile nu sunt scumpe, fiind niste variante ideale pentru niste cadouri spontane. Surprinde-ti prietenii cu niste cadouri nonconformiste!

In cazul in care cauti cadouri pentru diverse sarbatori si ceremonii, in magazinul papetarie.ro acestea sunt filtrate in functie de ceea ce cauti. Astfel, fie ca prietenii tai il asteapta pe Mos Craciun sau pe Iepuras, tu vei fi pregatit cu cadouri pe masura.

Cadouri Philippi Premium si statuete Hinz&Kunst

Pentru persoanele mai mature din viata ta poti sa oferi una dintre variantele marcii Philippi Premium. Aceasta cuprinde o gama de cadouri elegante, din materiale de calitate, insa pastreaza nota jucausa a cadourilor de pe site. O alta varianta interesanta sunt statuetele Hinz&Kunst realizate din otel, cupru si fier. Interesant este faptul ca statuetele sunt realizate prin sudarea unor surube, piulite si alte elemente metalice mici. Imbinate, ele sunt transformate in suporturi pentru sticle, telefoane si chiar hartie igienica. Alte statuete reprezinta diverse meserii: pictori, doctori, politisti, profesori au fost imortalizati.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.