Butonul Save va poate ajuta sa salvati continutul distribuit pe Facebook

Trebuie sa recunosc faptul ca nu sunt un mare amator al retelelor sociale, drept dovada ca ultimul meu share pe Facebook dateaza de aproximativ doua luni. Cu toate astea, citesc frecvent stiri din domeniu si ultima chiar mi-a atras atentia, Facebook urmand a implementa o functie prin care utilizatorii isi pot salva o parte din continutul de pe News Feed.

Butonul de Save a fost deja implementat pentru o anumita parte a utilizatorilor si urmeaza sa se propage in totalitate in zilele ce urmeaza, o simpla apasare a acestuia salvandu-va articolele importante postate de prieteni in vederea revizuirii ulterioare.

Fie ca e vorba despre o imagine, un video, o melodie sau un eveniment, salvati continutul si il puteti accesa in baza unei arhive. Disponibil atat in browser cat si pe versiunea de mobil, butonul Save va fi implementat in totalitate in urmatoarele 3-4 zile, drept urmare ca nu este necesar sa se initieze vreo cerere de prioritate.

Facebook Save

Facebook Save

Este usor de accesat, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe sageata unui articol si sa dati un simplu click pe „Save”. Continutul este salvat intr-o arhiva si poate fi accesat din bara de meniu a retelei de socializare. Fiind vorba despre o optiune preferentiala, continutul salvat este privat insa este foarte posibil ca Facebook sa evite orice limita preferand sa permita utilizatorilor accesul si la arhiva prietenilor.

De asemenea, articolele salvate in interfata Save pot fi sharuite pe propriul timeline, in timp ce o acumulare semnificativa de informatii in arhiva echivaleaza cu o notificare venita din partea celor de la Facebook. Daca datele salvate depasesc limita alocata, ele pot fi arhivate si pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.

Video despre cum functioneaza noua optiune Save implementata de Facebook

 

Adaugat in: Internet, Social Media

Comentariile sunt inchise.