Boxa portabila nu-mi lipseste din nicio calatorie. Voua?

boxa portabila jbl go

Mersul cu trenul sau diferitele drumetii pe care ti le propui sa le faci in timpul sezonului cald pot avea o turnura monotona daca nu adaugi un ingredient special sa iti coloreze ziua sau dupa caz sa iti ofere o stare de spirit buna.

Dupa cum bine stim, fie ca vorbim de consumarea unor bauturi alcoolice sau pur si simplu pentru relaxarea corporala si  impartasirea de emotii si situatii cu cei dragi,  este nevoie sa existe voie buna si detasare, lucru care il poate aduce in discutie muzica, daca este pe fundal in surdina.

Care este acel dispozitiv care poate propune aceasta inovatie in toate drumetiile noastre?

Poate ca nu te-ai gandit niciodata, dar o boxa pentru calatorii poate fi de departe argumentul ideal pentru ca tu sa ai parte de momente de pomina!

Nu ne referim aici la o boxa oarecare, cum este cea de la calculatorul tau, ci la o boxa  portabila care vine la pachet cu o serie de avantaje care cu siguranta vor fi pe placul tau.

In primul prin intermediul unei boxe portabile ai ocazia sa dispui de o diversitate muzicala extinsa, datorita faptului ca acestea se pot conecta cu usurinta prin optiunea Bluetooth si Wireless atat la dispozitive portabile(mp3, telefone, iPad) cat si la internet.

Pe langa aceste lucruri, producatorii de top aduc in discutie si niste sisteme audio incorporate care propun o acuratete iesita din comun a sunetului, drept pentru care o boxa cu acumulator pentru calatorii ar putea reprezenta o optiune pentru tine.

Cand vorbim de acumulator nu avem cum sa nu discutam despre alternativele de alimentare si sa iti aducem la cunostinta faptul ca, daca optezi spre prototipuri care au la baza baterii alcaline risti sa scoti din buzunar bani in plus!

Daca achizitionezi unele pe baza de acumulator, cu siguranta ai parte de posibilitatea sa incarci in timp util bateria, ba mai mult, sa ai parte chiar si de o rezerva a acesteia!

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta depozitarii unei boxe portabile deoarece majoritatea se afla acum disponibile pentru tine la dimensiuni reduse, posibilitatea atasarii la o sacosa, rucsac sau troller fiind una avantajoasa.

Asigura-te ca brandul ales este unul de top pentru a avea garantia calitatii si totodata a longevitatii! Uite ce va sugerez eu: http://www.jbl.com/bluetooth-speakers/JBL+GO.html

Adaugat in: Calatorii, Tech

Comentariile sunt inchise.