Bijuterii pentru femei in functie de silueta

Accesoriile sunt un adevarat imbold care imprima personalizarea si particularizarea esetetica a unei tinute vestimentare. Indiferent de modul in care alegem sa ne armonizam articolele de imbracaminte, utilizarea unui detaliu ornamental provenit din gama accesoriilor uzuale reprezinta o metoda excelenta prin care vom sublinia si mai intens trasturile fizice pozitive.

Bineinteles, in momentul in care completam un outfit trebuie sa ne ghidam dupa un principiu simplu de echilibru si proportionalitate. Daca silueta personala valorifica o constructie migniona, inaltimea noastra fiind limitata de bariera de 1, 60 cm, singurele artificii ornamentale pentru care putem opta nestingherite sunt inglobate de colierele statement, articole caracterizate de o ascensiune uimitoare in topul preferintelor publicului feminin. Optiunea pentru celelalte gablonturi supradimensionate poate genera un look lipsit de armonie, tocmai prin prisma contrastului nefertil dintre silueta si dimensiunea accesoriilor utilizate.

Acesta nu este un motiv de ingrijorare, doarece magazinele de specialitate aduc in prim plan colectii extinse de bratari, inele, cercei sau coliere delicate, pe care le putem include inteligent in compania unor articole vestimentare feminine. Regula persista si la acest nivel, exemplar fiind contextul in care ne decidem sa purtam o rochie midi cu decolteu in v, insa inspiratia de moment ne ghideaza si spre un colier alcatuit din perle bogate, cu dimensiuni sesizabile. Chiar daca initial putem avea impresia ca un model clasic de rochie si o culoare terna sunt elementele care reusesc sa estompeze prezenta unui accesoriu supradimensionat, este de preferat sa mizam pe un lantisor finut, care se va dovedi in ansamblul final o optiune mult mai eleganta.

Pe de alta parte, formele voluptoase implica o accesorizare pe masura, indiferent daca acest aspect se configureaza prin intermediul unei perechi de cercei sau a unui inel rafinat. Colectiile promoveaza trenduri diferite in fiecare sezon, motiv pentru care investitiile noastre trebuie sa fie in egala masura actualizate cu respectivul context stilistic, insa trebuie sa respecte si trasaturile care ii vor asigura in viitor o prezenta longeviva in garderoba personala. In cadrul bijuteriilor situatia este destul de simpla, mai ales daca sunteti o persoana cu un stil clasic, mai conservator.

Materialele pretioase, precum aurul si argintul, inglobeaza optiunile nemuritoare specifice tuturor varstelor, insa adolescentele pot miza pentru accesorii mult mai vesele si efervescente. Trebuie sa constientizam faptul ca purtarea unei anumite bijuterii capata o importanta decisiva din perspectiva celor din jur, fiind o carte de vizita care spune multe despre stilul personal si viziunea estetica particulara. Odata cu maturizarea, renuntam la detaliile ornamentale care pot contura un aspect vizibil copilaresc, migrand spre delicatete si rafinament, in detrimentul vizibilitatii fruste.

In functie de brand si material preturile se diversifica enorm, fiecare persoana avand oportunitatea de a-si personaliza tinutele din mediul cotidian. Purtati accesoriile exact in maniera pe care o considerati reprezentativa pentru stilul vestimnetar propriu, insa nu uitati de faptul ca un outfit echilibrat valoreaza decisiv mai mult decat un amalgam de bijuterii scumpe purtate simultan.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.