Beneficiile apei alcaline, nefiltrate

Celebritati precum Miranda Kerr si Mark Wahlberg o beau pentru a ramane hidratati, dar apa alcalina derita cu adevarat bauta?

Apa alcalina este diferita de cea de la robinet, deoarece este mai putin acida- are un pH peste 7, ceea ce inseamna ca are o concentratie mai mica de ioni de hidrogen. E timpul pentru o lectie de chimie de baza : Toate lichidele au o masura a aciditatii, care este determinata de scara pH-ului. PH-ul masoara concentratia de ioni de hidrogen dintr-un lichid, care este exprimata pe o scara de la 0-14.Apa alcalina poate fi consumata din mai multe surse, inclusiv filtre speciale, atasamente la robinet si aditivi care ridica PH-ul. Una dintre cele mai comune cai ,totusi, este prin intermediul apei imbuteliate, candute la magazine.

Este vreun avantaj pentru a bea aceasta apa?

Potrivit unui studiu,apa alcalina cu pH-ul 8.8 ajuta deoarece nivelul ridicat al pH-ului ajuta pepsina, o enzima implicata in descompunerea proteinelor alimentare si o cauza principala a refluxului acid.Pe deasupra o alcalinitate crescuta a dietei reduce grasimea corporala si oboseala, protejeaza oasele,sustine sistemul imunitar  si obtine o sanatate generala mai buna.Suna grozav, nu?

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.