Belinda Carlisle va concerta pe 16 octombrie la Sala Palatului

Concert Belinda Carlisle - Sala Palatului - Bucuresti - 16 octombrieNu-mi aduc aminte sa fi adaugat vreodata un eveniment muzical pe blog insa pentru toate exista un inceput. Am ales sa va povestesc putin despre concertul Belindei Carlisle de pe 16 octombrie din doua considerente: este una dintre artistele mele preferate si cu siguranta nu voi rata acest eveniment organizat la Sala Palatului.

Nu stiu cati o cunoasteti, nu stiu cati o indragiti si nici cati ii apreciati muzica, insa despre Belinda Carlisle se poate spune doar atat: este una dintre reginele muzicii pop-rock. Sper sa nu fi fost prea subiectiv in afirmatie, sper sa nu deranjez cu spusele mele pe nimeni, insa vocea ei este unica iar piesele pe care ni le-a oferit de-a lungul timpului sunt adevarate monumente ale genului pop-rock. Hai sa va fac o scurta lista cu melodiile ei care merita sa le ascultati, sunt ferm convins ca dupa prima auditie, primul lucru pe care o sa-l faceti este sa accesati link-ul evenimentului si sa incercati sa va procurati bilete la concert.

 Belinda Carlisle – La luna

 Belinda Carlisle – Circle in the sand

 Belinda Carlisle – Heaven is a place on Earth

 Belinda Carlisle – Mad about you

Iar daca as adauga ca aceste melodii sunt doar cateva dintre piesele care au reusit sa ocupe pozitiii fruntase in topurile mondiale, oare cum va arata playlist-ul de la concert?!

Hai sa va spun cateva despre Belinda Carlisle si cum a ajuns in aceasta postura, de regina a muzicii pop-rock. A pornit la drum alaturi de colegii din trupa The Go-Go’s, o trupa inedita care facea furori in perioada anilor ’80. In acea vreme, trupa The Go-Go’s, unica pentru stilul adoptat, un stil care imbina numeroase instrumente muzicale, reusea sa vanda numai putin de 7 milioane de albume in aproximativ trei ani. In anul 1985, din diverse motive, trupa a decis ca este mai bine sa puna capat activitatii de grup, Belinda continuandu-si cariera solo, realizarile personale neintarziind sa apara. Ca sa va faceti o idee in privinta importantei pe care a avut-o Belinda pentru fani si pentru muzica pop-rock, in afara faimei si a milioanelor de albume vandute, artista americana a fost acreditata chiar si cu o stea pe Hollywood Hall of Fame, aceasta incoronare fiind mai mult decat meritata pentru una dintre cele mai mari artiste pop-rock din istorie.

Concertul Belindei Carlisle va avea loc pe data de 16 octombrie, la Sala Palatului, aceasta fiind prima vizita a sa in Romania(speram ca nu si ultima). Pentru bilete la concert, accesati link-ul urmator: Bilete la concertul Belinda Carlisle din 16 octombrie!

Adaugat in: Evenimente, Muzica

3 comentarii

  1. Adela says:

    Nu putem rata concertul, am ratat deja prea multe :)) Ce-i drept, parca as prefera totusi Tomorrow Land :-„

  2. Anca says:

    De mult timp n-am mai fost la un concert, cred ca ultimul a fost cel al celor de la Swedish House Mafia. Urmeaza Liberty Parade, abia dupa ne gandim daca ajungem la Belinda Carlisle.