Barbatii si indepartarea intr-o relatie – Partea a III-a

6. El vrea pe cineva cu care simte o legatura mai puternica.
Conversatiile dvs. raman la suprafata, deoarece niciunul dintre voi nu se simte confortabil discutand subiecte serioase intre ele.

Nu aveti multe in comun (in afara de lucrurile fizice) si el ar prefera sa petreaca timp cu oameni de care se simte mai conectat. Si chiar acum, nu esti tu.

Fii sincer cu tine in legatura cu ceea ce ai in comun si daca este prima persoana la care te gandesti atunci cand vrei sa vorbesti din inima despre ceva.

7. Inca nu este sigur de ce, dar simte nevoia de spatiu.
Simte ca ceva este oprit intre voi doi si nu este sigur ce. Dar are nevoie de timp pentru a se gandi unde se indreapta relatia – si ce isi doreste cu adevarat.

Sau poate crede ca trebuie sa-ti dea spatiu pentru a se „racori” dupa un conflict intre tine. Dupa o absenta calculata, spera ca ti-ar pasa mai mult de a face decat de ceea ce s-a intamplat intre tine. Si uneori, o vei face.

Uneori, totusi, ceea ce a aparut intre voi merita sa ne amintim.

8. El cauta o modalitate de a-si lua ramas bun.
A decis deja (sau pe jumatate hotarat) sa intrerupa lucrurile, dar nu este sigur cum sa o faca. Deci, se indeparteaza putin, sperand ca ii va fi mai usor sa stie cum sa-si ia ramas bun.

Si ar putea – mai ales daca intalneste pe altcineva care ii capteaza interesul. Sau s-ar putea sa adune pur si simplu presupunerea de care are nevoie pentru a va spune ca vrea lucruri diferite (si / sau oameni).

In ambele cazuri, merita discutat cand este gata sa vorbeasca.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.