Avantajele unui mixer cu bol in bucataria noastra

Indiferent daca aspiram sa fim un bucatar-maestru sau doar sa preparam cateva mancaruri si prajituri ocazional, un mixer cu bol reprezinta un avantaj in bucataria fiecaruia dintre noi. Datroita modelelor din ce in ce mai sofiticate, alegerea unuia potrivit pentru nevoile noastre poate fi dificila, de aceea trebuie sa stim care sunt principalele aspecte oferite de un astfel de electrocasnic.

Care sunt beneficiile mixerelor cu bol pentru noi

Unul dintre cele mai mari beneficii ale mixerului cu bol este faptul ca permite coacerea si pregatirea fara a depunde prea mult efort. Puteti amesteca  chiar si cele mai groase compozitii si nici macar nu trebuie sa va murdariti mainile! Cu un carlig de aluat puteti framanta aluat pentru retete, fara a fi nevoit sa chinuti cu framantarea manuala. Cremele pentru prajituri sunt mult mai usor de facut cu un mixer.

Constructia in pozitie verticala a mixerelor cu bol va permite sa lucrati fara maini in timp ce acestea prepara aluaturile necesare. Acest lucru faciliteaza adaugarea in ingrediente in timpul prepararii.

Versatilitatea

Oamenii se gandesc adesea la mixerele cu bol  strict pentru prajituri, aluaturi prin urmare, devine produs folosit ocazional. Totusi, in realitate, exista atat de multe lucruri pe care acest instrument esential de bucatarie le poate face. De la aluatul de pizza si aluatele de de parjituri la piure de cartofi, puteti chiar amesteca chiftele si multe alte ingrediente.

Mai multa putere si control

Atunci cand utilizati mixerul cu bol, veti obtine o putere de amestecare mai controlata, greutatea prepararii fiind preluata de acesta in functie de modelul ales. Cu un motor puternic de peste 350 wati, mai multe trepte de viteza si un bol rotativ va puteti asigura ca aluatul va fi amestecat perfect.

Capul de blocare cu inclinare si selectorul pentru castron asigura un control complet si o usurinta optima in timpul amestecarii. In plus, majoritatea mixerelor cu bol sunt cromate si au carlige de aluat care permit un control si mai puternic asupra amestecarii.

Eficienta si fiabilitatea

Cel mai important, va puteti baza pe puterea si performanta modelului ales pentru urmatorii ani. Sunt construite pentru a dura mai mult timp, datorita calitatii materialelor folosite.

Mixerele au fost special create pentru a usura munca depusa cu amestecarea si omogenizarea ingredientelor, dar si pentru a micsora timpul de preparare al acestora.

Pentru bucatarii sefi, mixerul cu bol este un electrocasnic indispendabil deoarece ofera mai multa mancare fara a folosi prea mult mainile, mai multa putere in omogenizare, mai putina mizerie in bucatarie si rezultate mai rapide. Majoritatea modelelor de mixere sunt echipate cu mai multe accesorii, astfel incat utilizarea lui sa fie cat mai variata si in acelasi timp mai versatile decat un mixer de mana.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.