Asus Padfone Infinity – pret si data de lansare in Romania

Lansare Asus Padfone Infinity pretSeria Padfone a celor de la Asus va avea un nou membru, generatia a treia fiind upgradata la nivel hardware cu cateva componente menite sa sporeasca putin viteza de lucru. Alaturi de ecranul Full HD de 5 inci disponibil pe smarpthone si de designul unic implementat de inginerii Asus, se pare ca Padfone Infinity dispune de un nou procesor, vechiul Qualcomm Snapdragon 600 lasandu-i locul versiunii Snapdragon 800, puterea de lucru fiind acum de 4 x 2.2Ghz. De asemenea, spatiul de stocare a primit si el un upgrade, Padfone Infinity dispunand acum de un slot pentru card microSD.

Ceea ce a pastrat Padfone Infinity de la vechea versiune este memoria RAM de 2GB, cele doua ecrane de 5, respectiv 10.1 inci, nivelele de conectivitate prin Wi-fi, 3G sau LTE precum si cele doua baterii care impreuna cumuleaza un total de 7400mAh.

Am lasat pentru final un upgrade pentru ca il consider foarte util, acest hibrid beneficiind acum de o tehnologie numita PixelMaster, camera foto dorsala, cu senzor de 13MP, realizand imagini impecabile chiar si la o rezolutie prestabilita de 3MP. Din acest punct de vedere, Asus Padfone Infinity pare a fi preluat ceva de la PureView-ul lansat de finlandezii de la Nokia insa nu o putem cataloga drept o imbunatatire copiata, Asus a tinut cont de sfaturile utilizatorilor vechii generatii si s-a adaptat pietei.

Pret si lansare Asus Padfone Infinity

Daca vechea versiune Asus Padfone costa aproape 1000 de dolari, suma nejustificata din punctul meu de vedere, noul Asus Padfone Infinity va costa in jur de 880 de dolari, in pret fiind incluse atat smartphone-ul cat si statia de andocare. Desi generatia anterioara nu a ajuns pe piata romaneasca datorita raportului calitate/pret destul de scazut, Padfone Infinity se pare ca va ateriza si in magazinele noastre, data fiind momentan un mister nedeslusit.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.