Aspecte interesante despre balonul tensiostatic

Balonul tensiostatic este o structura accesibila de acoperire a terenurilor de sport fiind compusa dintr-un schelet metalic acoperit de o membrana de PVC multistrat de rezistenta mare, fiind considerat o investitie rentabila de termen lung, fapt datorat si costurilor de intretinere reduse.

Acoperirea unui teren de sport cu un balon tensiostatic prezinta multe avantaje pentru beneficiarul acestuia. Probabil cel mai important aspect este pretul achizitionarii unui astfel de balon, acesta fiind mult mai redus fata de cel al structurii clasice de acoperire a terenurilor de sport, precum salile de sport. Structura metalica ii confera o rigiditate crescuta fata de baloanele presostatice, astfel fiind posibila montarea acestuia si in zone climatice nefavorabile (zone cu vant predominant).

Un alt aspect avantajos al balonului tensiostatic este redat de faptul ca pe tot parcursul anului suprafata de joc nu va fi afectata de conditiile meteo. Astfel in timpul anotimpurilor ploioase suprafata de joc va ramane perfect uscata, sporindu-se astfel calitatea jocului. In timpul verii aerul din interiorul balonului tensiostatic se incalzeste, dar acest aspect se poate remedia indepartand partile laterale ale balonului pentru o ventilatie naturala a aerului. Avantajul in timpul iernii este dat de eliminarea costurilor necesare indepartarii stratului de zapada de pe suprafata de joc, fapt ce duce si el la o conservare mai buna a suprafetei de joc. In timpul iernii se poate opta pentru instalarea unor incalzitoare de mare putere pentru a oferi o ambianta placuta in timpul activitatii sportive.

Cu ajutorul balonului tensiostatic nu veti imbunatati doar calitatea jocului, ci veti elimina pe deplin efectele nedorite ale conditiilor meteo si veti oferi suprafatei de joc o viata mai indelungata.

Adaugat in: Jocuri

Comentariile sunt inchise.