A aparut versiunea demo a jocului Fifa 14

Asa cum ne-au obisnuit, cei de la EA lanseaza cate o noua versiune pentru jocul Fifa in luna septembrie a anului in curs. Inainte de lansarea oficiala a jocului Fifa 14 de la finele acestei luni, EA Sports ne ofera versiunea demo. Printre echipele acestui mini-joc nu veti regasi nume ca Bayern Munchen, Inter Milano, Machester United sau Real Madrid insa va veti putea delecta cu cateva jocuri amicale alaturi de Reus, Messi sau David Silva.

Cele sapte echipe alese de EA Sports pentru versiunea demo a jocului Fifa 14 sunt Borussia Dortmund(Germania), FC Barcelona(Spania), AC Milan(Italia), NY Red Bulls(USA), Manchester City si Tottenham Hotspur(Anglia) si Boca Juniors(Argentina).

Asa cum scriam intr-un articol anterior, Fifa 14 vine cu numeroase imbunatatiri la nivelul gameplay-ului cat si la nivel grafic. De remarcat ar fi prezenta unor upgrade-uri cum ar fi FTC(First Touch Control), SC(Second Chance), RBP(Real Ball Physics), PTB(Protect The Ball) sau GSN(Global Scouting Network).

Momentan puteti descarca doar varianta demo pentru PC a jocului Fifa 14, versiunile pentru Xbox Live si Play Station fiind lansate in urmatoarele doua zile. Versiunile complete ale jocului vor fi lansate pe data de 27 decembrie in timp ce editia „Next gen” a jocului Fifa 14 va fi lansata pe data de 15 noiembrie pentru PS4 in SUA,22 noiembrie pentru Xbox One si 29 noiembrie pentru PS4 in Europa.

Download FIFA 14 Demo

Adaugat in: Jocuri

4 comentarii

  1. Marius says:

    Nici nu ma incurc cu varianta DEMO, astept cu nerabdare versiunea full pentru consola ­čśÇ

  2. marus says:

    cum se descarca