Allview produce tablete pentru orice buzunar

In pofida faptului ca nu am avut nicio experienta pana in clipa de fata cu cei de la Allview, trebuie sa recunosc ca mi-au atras atentia in dese randuri. Primul amanunt care te impinge sa le rasfoiesti oferta este provenienta lor, cei de la Allview fiind unul dintre putinii producatori autohtoni de telefoane si tablete care au reusit sa se impuna pe o piata destul de fragila din toate punctele de vedere. Desi nu-si au baza in zona asiatica si nu se pot bucura de o mana de lucru la fel de ieftina, Allview surprinde datorita preturilor mult sub cele propuse de concurenta directa, un smartphone sau o tableta cu dotari standard avand preturi chiar si de 300 de lei.

O sa punctez in primul si in primul rand segmentul de tablete, mai ales pentru ca de curand mi-am achizitionat un Samsung Galaxy Tab si am facut mai multe cautari in privinta unui raport calitate/pret foarte bun. Nu am ales Samsung datorita firmei ci mai degraba datorita calitatii tabletei si a experientei placute pe care am avut-o cu acest brand de-a lungul timpului, insa trebuie sa afirm cu tarie ca am regasit in oferta Allview numeroase produse cu specificatii asemanatoare dar cu preturi mult mai scazute. De ce nu am apelat la un produs Allview? Probabil ca bugetul mi-a permis sa platesc in plus pentru un Samsung, insa sunt ferm convins ca in viitorul apropiat chiar voi incerca un smartphone sau o tableta low cost, asta pentru a-mi forma o idee in privinta gadget-urilor produse la Brasov.

Nu este un articol publicitar, nu doresc sa pun Allview-ul intr-o lumina buna, pur si simplu o sa va indic 2-3 produse din segmentul low cost care mi-au atras atentie prin prisma dotarilor si a preturilor deosebite.

1. Allview Speed City – 399 lei

Nu m-as fi gandit sa regasesc o tableta la doar 399 de lei care sa dispuna de procesor Dual Core. Spre surprinderea mea, Allview Speed City este o tableta cu cateva dotari de top: procesor dual core Cortex A9 cu o frecventa de 1.5GHz, display LCD de 7 inci cu sistem multi-touch, memorie RAM de 1GB, conexiune la internet prin Wi-fi si un spatiu de stocare de 8GB pe care il puteti extinde extrem de facil cu ajutorul unui card micro SD. Mai multe detalii despre aceasta tableta puteti regasi aici!

2. Allview AllDro Speed ECO+ – 249 lei

Va doriti o tableta ieftina? Mai ieftin de atat nu se poate! Allview AllDro Speed ECO+ vine la un pret mai mult decat competitiv, comparabil cu cel platit pentru un telefon de duzina: 249 de lei. Desi este cea mai ieftina tableta disponibila in oferta celor de la Allview(cel putin pana la aceasta data), dotarile sale nu sunt deloc de neglijat: sistem de operare Android 4.0, Procesor Cortex A8 de 1.2Ghz, un display LCD dual touch care masoara numai putin de 7 inci in timp ce spatiul de stocare intern este de 4GB.

3. Allview Viva Q7 – 599 lei

Desi face parte din noua generatie de tablete propusa de cei de la Allview, este vorba despre seria Viva, Allview Viva Q7 beneficiaza de un pret mai mult decat rezonabil pentru capacitatile sale. Numai punctarea procesorului Cortex A7 de 1 GHz cu 4 nuclee si a sistemului de operare Android 4.2.2 ar trebui sa va starneasca atentia insa lista nu se opreste aici. Potrivit detaliilor tehnice oferite de producator, Allview Viva Q7 vine la pachet cu un spatiu de stocare intern de 8GB, o memorie RAM de 1GB, un display capacitiv cu noua tehnologie IPS LCD care masoara numai putin de 7 inci precum si cu diverse medii de conectivitate: Bluetooth, Wi-fi sau port microUSB. Pentru lista completa de specificatii, accesati acest site!

Adaugat in: Tech

2 comentarii

  1. Dan says:

    Stai putin, cred ca e o confuzie. Din cate stiu, Allview aduce totul din China. Exista fabrica de procesoare sau displayuri in Romania?

    • Ok, trebuia sa pun „produce”? :)) Se stie faptul ca Allview si toti ceilalti producatori autohtoni importa componente made in China, ei doar oferind produsul finit. Una peste alta, preturile oferite de Allview pentru smartphones si tablete sunt foarte competitive.