Alegerea unei statii de calcat

O statie de calcat haine reprezinta ceva mai complex decat un fier de calcat obisnuit. Aceasta statie va efectua multe sarcini si cu siguranta va veti putea bucura de ea. Alegand niste statii profesionale de calcat hainele, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna. Aceasta va oferi o putere sporita ce va va usura foarte mult munca. O statie de calcat este mult mai voluminoasa si mai scumpa decat un fier de calcat obisnuit. Cantitatea de apa stocata intr-o astfel de statie va fi si ea destul de mare.

Aceasta se va folosi de o unitate extrena pentru a genera aburul. Avand in vedere ca aveti cu siguranta de aface cu o cantitate de rufe din ce in ce mai mare, statia de calcare reprezinta un produs de care va veti putea bucura. Veti putea scurta timpul de calcare si va veti scurta chair si timpul de lucru. O astfel de statie de calcare are numeroase avantaje.

Avantajele unei statii de calcat

Pe piata exista doua tipuri de statii de calcat. Exista statii cu presiune si statii fara presiune. Cele fara presiune nu sunt atat de recomandate. Cel mai bine ar fi sa optati pentru un model cu presiune. Acesta isi va face foarte bine treaba si va veti putea bucura de rezultatele pe care le veti putea obtine. O statie de calcat profesionala este in general una sub presiune. Aceasta presiune poate penetra in profunzime fibrele groase si va asigura mereu o calcare cat mai buna.

Un fier de calcat bun va oferi un flux continuu de abur. Fluxul acestui fier de calcat ar trebui sa aiba un debit de 160-200 de grame pe minut. Pe de alta parte, o statie de calcat atinge uneori si niste debite ce se apropie de 400 de grame pe minut(ca in acest exemplu). Un astfel de aparat de calcat cu abur va fi mult mai eficient decat alte aparate.

O statie de calcat va oferi un rezervor pe masura. Acesta va avea o capacitate destul de mare. De multe ori, aceasta capacitate poate atinge chiar si 1,5 litri. Autonomia atinsa va putea ajunge chiar si la doua ore. Aceste statii de calcat vor necesita si o masa de clacat pe masura. Ele au dimensiuni mari, fiind destul de grele, de aceea masa de calcat ar trebui sa le faca fata. Va trebui sa tineti cont si de acest aspect atunci cand optati pentru o astfel de statie.

 

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.