Alegerea rochiei de mireasa in functie de fizicul tau

Fizicul este, probabil, cel mai important factor in vederea alegerii rochiei de mireasa, tinerele domnisoare fiind in postura de a tine cont de fiecare detaliu al trupului inainte de o decizie ferme. Se poate spune ca niciun corp nu detine perfectiunea, drept pentru care va puteti folosi de orice tertip ce va poate masca anumite defecte, totodata amplificand adevaratele calitati pe care le detineti. Alaturi de fizic, personalitatea sau stilul vestimentar joaca un rol esential, insa aspectul fundamental se rezuma la silueta ta, drept pentru care te invit sa citesti cateva sfaturi pe care designerii vestimentari le ofera fiecarei mirese.rochie de mireasa

Mireasa miniona – Inaltimea te nemultumeste? Nu ar trebui sa fie un aspect ingrijorator atunci cand iti cauti o rochie de mireasa, tot ce trebuie sa faci este sa eviti modelele cu talie normala sau cele corsetate. Astfel, pentru a nu amplifica absenta centimetrilor in plus, evita modelele a caror structura este mulata si incearca sa mizezi pe un model de tip „printesa”. O talie imperiala te va ajuta sa dai impresia unei inaltimi mult mai mari, la fel cum modelele de rochii de mireasa cu bretele simple vor crea impresia de silueta „prelungita”.

Mireasa plinuta – Kilogramele in plus pot fi motivate de numeroase aspecte, implicit o sarcina, drept pentru care grijile tale conform carora postura ta in ziua nuntii nu va fi una perfecta ar trebui indepartate. Designerii de rochii de mireasa va recomanda modelele corsetate, ale caror fuste sunt evazate. Accentul pica pe bustul vostru, in timp ce talia ar trebui scoasa in evidenta cu ajutorul unui model in forma literei „V”. Manecila se pot dovedi accesorii importante, la fel cum voalul sau diversele accesorii din dantela pot completa rochia perfecta pentru orice mireasa care a acumulat cateva kilograme in plus inainte de cel mai important eveniment din viata ei.

Mireasa inalta – Detii o statura impresionanta? Alege o rochie de mireasa simpla, capabila sa completeze intr-o maniera aparte celelalte trasaturi care te caracterizeaza. Un model ideal ar trebui sa puna in valoare linia umerilor precum si zona picioarelor, astfel ca poti opta pentru o rochie pe corset care sa iti ofere o talie de viespe. Chiar si o rochie stil sirena se poate preta pentru o mireasa inalta, ideal ar fi ca voalul sa lipseasca pentru a nu da impresia de tinuta mult prea „incarcata”.

Mireasa gravida – Chiar daca parerile sunt impartite, miresele care sunt in expectativa unui copil sunt extrem de sexi si vor imprima intregului eveniment o aura speciala. Nu ascundeti o sarcina timpurie, ba din contra, alegeti un model care sa reliefeze acest detaliu. O rochie de mireasa perfecta pentru o „graviduta” este cea cu talia inalta, mai ales daca decideti sa va alegeti rochia cu o buna perioada de timp inaintea evenimentului. In acest fel, indiferent de cat de mult evolueaza sarcina, veti fi capabila sa purtati modelul achizitionat fara niciun fel de probleme.

Sursa foto: www.topwedding.ro

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.