Adsense – profit si tendinte

Adsense este unul dintre cele mai bune programe de generare a veniturilor pasive pentru ca nu necesita munca din partea dvs. cu provorarea si vanzarea unui produs. Asta inseamna ca puteti genera castiguri in bani online foarte simplu doar cu ajutorul unui website sau blog si prin postarea de reclame adsense .

Caci da dragi mei, adsense este un program prin care absolut orcine, dar absolut orcine indiferent de sex sau varsta cu conditia sa aiba peste 18 ani si doreste sa castige un ban pe internet il poate practica fara probleme. De ce este asa de simplu?

Pai haideti sa-l analizam putin: adsense este o formula simpla, un program usor de utilizat si intretinut, ganditi-va ca ati invatat sa mergeti pe bicicleta si sunteti la inceput, vi se pare dificil nu-i asa, dar exersand deveniti tot mai buni si nu uitati toata viata cum sa faceti acest lucru. Ok pana aici, dar surpriza si programul adsense functioneaza la fel, vi se va parea greu la inceput, dar exersand-ul veti deveni un adevarat expert, iar acest lucru singur nu-l ve-ti mai uita mai ales cand vedeti ce sume de bani intra in conturile dvs. de pe urma lui.

O sa spune-ti „Pai bine dar cum se utilizeaza adsense asta?”, va voi raspunde. Sa presupunem ca si dvs. la fel ca si marea majoritatea a celor ce utilizeaza internetul in ziua de astazi aveti un blog (pe www.blogspot.com este gratuit) si doriti sa castigati un ban pentru buzunarul dvs. nimic mai simplu aplicati in sectiunea design a blogului dvs. apoi pe adaugati obiect gadget si selectati casuta adsense , si gata aveti propriile dvs reclame adsense pe care vizitatori vor da click si de pe urma carora dvs.o sa castigati bani.

Vi se pare greu?
Am sa va dau 3 sfaturi esentiale pentru a va creste veniturile cu adsense .

1.) Din rapoartele contului meu adsense am observat ca am castigat mai mult cu ajutorul grupurilor de anunturi adsense editate prin canale personalizate decat cu anunturile recomandate de catre google adsense, asta inseamna ca dvs.trebuie sa selectati cuvintele cheie relevante in functie de continutul site-ului sau blogului dvs. pentru a creste interesul vizitatorilor fata de anunturi postate si de ce nu valoarea lor, care poate creste de la 0,10
si la 0,40 eurocenti.

2.)Utilizati pe cat posibil adsense in partea superioara a site-ului sau blogului dvs. pentru a putea fii foarte vizibil vizitatorilor, si la fel de important editati textul anunturilor dvs. adsense in functie de culoarea textului din pagina dvs. iar textele de tip link scrieti-le intotdeauna cu culoarea albastru se considera SEO (optimizarea pentru motoare de cautare) si asta. Si sub nicio forma nu faceti click pe anunturile dvs..

3.)O alta unealta foarte puterina pentru adsense este casuta de cautare pe care calduros ve-o recomand la toti cei care castigati bani din adsense sau care aveti de gand sa o faceti.

Casuta de cautare este foarte puternica si orice webmaster ar trebui sa o ia in considerare pentru ca ea prin intermediul termenilor de cautare pe care dvs. ii selectati deschide pagini cu sute sau mii de reclame adsense de pe urma caraora sa castigati fara probleme, si de regula sunt cele mai bine platite anunturi de programul Adsense. Dar partea cea mai frumoasa incepe abia acum, pentru o singura pagina de tip blog aveti dreptul sa introduceti 3 unitati de anunturi adsense, o unitate are 3 reclame, care inseamna 9 anunturi pe pagina, pe cand o caseta de cautare deschide zeci de pagini cu zeci de anunturi.

Daca doriti cu adevarat sa incasati bani online tineti cont de casuta de cautare, care se poate introduce in pagina oriunde, cele mai bune locuri fiind in colturile superioare. Va stau la dipozitie cu o colectie impresionanta de materiale informative despre adsense, sfaturi si trucuri precum si despre cum puteti castiga de pe urma programului adsense.

Adaugat in: Internet

Comentariile sunt inchise.