Accesul la streamingul Deezer este de acum gratuit si nelimitat

Streaming DeezerDeezer a fost lansat in urma cu aproximativ sapte ani, mai exact in 2007, perioada in care serviciile online de muzica nu erau mult prea profesionale. Chiar daca impactul imediat nu a fost cel scontat, evolutia platformei a fost una cat se poate de interesanta, totul culminand cu o acoperire mult mai buna decat cea oferita de principalii competitori ai pietei.

In momentul de fata, pentru a va face o idee in privinta statutului acestei aplicatii online, Deezer numara numai putin de 30 de milioane de melodii si peste 30.000 de canale de radio, numarul utilizatorilor ajungand si el la cota de 12 milioane, intr-o vizibila crestere in ultimii 2-3 ani. Ba mai mult, Deezer se asteapta la dublarea numarului de utilizatori chiar din acest an, decizia de a oferi servicii de streaming in mod gratuit ajungand la urechile majoritatii utilizatorilor de internet pasionati de muzica si nu numai.

Aveti tableta sau smartphone? Cu siguranta va veti bucura de noua functie a lui Deezer, chiar si eu voi migra dinspre Souncloud devreme ce noile vesti sunt mai mult decat bune. Pana la deturnarea vestii, facilitatea era disponibila doar pentru conturile Premium, de aici si reticienta unora in a utiliza serviciile Deezer. Devreme ce totul este disponibil in mod gratuit, fara restrictii as putea spune, chiar ma astept la o vizibilitate mult mai buna a Deezer-ului, amanunt care mai mult ca sigur va deranja anumiti competitori.

O alta veste pe care o voi enunta in randurile ce urmeaza se leaga de functionalitatea FLOW, un alt atuu pe care Deezer-ul il poseda. Ce inseamna FLOW? Ei bine, se rezuma la un asa-zis canal personalizat care nu face nimic altceva decat sa va creeze un playlist cu cele mai ascultate piese ale tuturor canalelor. Bineinteles ca este vorba despre piesele voastre preferate, playlistul putand fi oricand editat in vederea adaugarii unor titluri noi.

Deezer este disponibil pe iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry.

Adaugat in: Muzica

Comentariile sunt inchise.