A fost lansat iPad mini

iPad mini, cea de-a patra generatie de tablete propuse de cei de la Apple, a fost lansat ieri, intr-un eveniment organizat in San Jose(USA).

Potrivit specialistilor de la Apple, iPad mini este o tableta ceva mai mica decat iPad 3, avand un display cu o diagonala de 7.9 inci, o rezolutie de 1024 x 768 px, bateria sa oferindu-ne o autonomie de pana la 10 ore.

Fracis Herald, cel care a avut onoarea sa ne prezinte device-ul, a afirmat ca pretul unei astfel de jucarii este cuprins intre 329 si 659 de dolari, in functie de dotari. Greudatea unei astfel de tablete este de ~300 de grame, grosimea fiind de 7.2mm. Dispune de un procesor dual-core A5, o camera foto de 5 MP dar si de tehnologie LTE wireless.

In Romania, pe langa faptul ca pretul o sa fie cu mult mai mare fata de ce am anuntat mai sus, tableta o sa apara exact in perioada in care va fi lansata oficial in USA si in alte tari, adica pe 26 oct. Daca v-ati gandit sa faceti precomenzi, trebuie sa stiti ca tableta va v-a fi livrata incepand cu data de 2 noiembrie.

 IPAD MINI 16 GB – 1649 de lei

 IPAD MINI 32 GB – 2129 de lei

 IPAD MINI 64 GB – 2619 de lei

 

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.