6-7/ 14 Acum pana nu e prea tarziu

6. Deziluzia sau diminuarea iluziilor

Aveai anumite idei unele de altele cand relatia era in primele zile. Dar pe masura ce incepeti sa va cunoasteti si sa stati in aceeasi casa acele iluzii se estompeaza. Iti vezi partenerul asa cum este cu adevarat atunci cand nu are cel mai bun comportament. Partenerul tau te vede in zilele tale proaste. Iar conflictele cresc mai frecvent si mai intens.

Te simti jefuit de persoana pe care ai crezut ca ai gasit-o, iar partenerul tau poate simti la fel. Persoanele adevarate de care sunteti amandoi nu se inteleg. Nu sunteti cei mai buni prieteni. Iar costurile pentru a sta impreuna au ajuns prea mari.

7. Factori externi de stres

O multime de factori externi de stre pot provoca ravagii intr-o relatie. Si cand unul sau amandoi puteti dori ca relatia voastra sa se intemple in ciuda oricarei furtuni, unul dintre voi poate dori ceva mai mult. Si poate exista motive intemeiate pentru asta. Cel care vrea afara nu este dusmanul.

Daca partenerul tau insista sa ramana impreuna indiferent de ce, dar nu vezi nimic in asta, dar durere si suferinta inutile pentru amandoi, ai dreptul sa o termini.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.