5 sfaturi pentru a selecta rochie potrivita pentru intalnire

De obicei cand mergi la o intalnire sentimentele tale sunt contradictorii: esti nervoasa, entuziasmata, fericita, dar intodeauna ingrijorata cu privire la cum te imbraci. Cand mergi la o intalnire creezi o imagine despre tine, iar felul in care te porti si te imbraci este definitoriu. Iata 5 sfaturi pentru a selecta cea mai potrivita rochie pentru intalnirea programata:

Alege o rochie confortabila

Este adevarat ca trebuie sa te imbraci cat mai frumos dar a alege o rochie cat mai confortabila este essential. Alege o rochie deopotriva confortabila si frumoasa pentru a te simti cat mai bine in ea. In caz contrar se va vedea ca nu esti in apele tale.

Nu alege o rochie prea decoltata

Suntem de acord ca ai ce arata dar a purta haine prea decoltate nu este tocmai o alegere buna mai ales la prima intalnire. Imbraca-te astfel incat sa iti arati calitatile dar fara a ajunge pana la a fi vulgara.

Imbraca-te in concordanta cu ocazia si locul unde vei merge

Este foarte important sa te imbraci in concordanta cu locul in care vei merge. A fi prea putin sau mult prea imbracata te va face pe tine si partenerul tau sa va simtiti putin ciudat. Este bine sa ceri detalii cu privire la locul unde va avea loc intalnirea sau daca localul impune un anumit “dress code”.

Mergi la sigur

La o intalnire imbraca-te intr-o rochie in care ai mai fost imbracata astfel incat sa nu ai parte de surprize neplacute. Daca porti o rochie noua si se intampla ceva, vei ajunge sa fii crispata tot timpul ceea ce nu este deloc recomandat.

Cere ajutorul unei prietene

Poti cere ajutorul unei prietene cu privire la rochia potrivita. Ai putea merge la shopping cu ea sau sa o lasi sa te sfatuiasca. Uneori prietenele au rochii interesante si outfituri putin altfel decat cele ale tale. Deci inainte sa te decizi cere si opinia unei prietene, poate chiar gaseste ceva in garderoba ei care sa ti se potriveasca.

Adaugat in: Interesant

Comentariile sunt inchise.