5 recomandari pentru un par lung si sanatos

Vara este chiar la colt, ceea ce inseamna ca este timpul pentru un aspect nou, proaspat. Ați putea începe transformarea dvs. prin cheltuirea banilor câștigați cu greu pe un nou garderobă, dar este întotdeauna cel mai bine să porniți sus: părul. Dacă vă găsiți părul puțin subțire și lipsit de căldură excesivă, stres sau poluanți din mediul înconjurător, încercați aceste tehnici ușoare pentru a vă face părul mai gros și mai sănătos.

Luați în considerare o reducere mai scurtă
Parul lung este frumos, dar o tăiere mai scurtă poate aduce într-adevăr trăsăturile doamnei. În plus, dacă aveți păr fin sau subțiat, o tăietură mai scurtă duce la împărțirea părților sfărâmate, la capete deteriorate și dezvăluie aspectul părului mai gros. Bonusul puncte dacă optați pentru straturi.

Opriți periajul
Ei bine, nu opriți în întregime perierea, dar ar trebui să vă spălați cât mai sporadic posibil. Motivul din spatele acestui lucru este simplu: periajul vă trage părul și stimulează eliberarea uleiurilor din pielea capului. Părul care nu se termină în peria dvs. va deveni uleios și limpede, ceea ce determină un aspect mai subțire. În loc să vă periați tot timpul, încercați să utilizați un pieptene cu lățime mare.

Îmbrățișează-ți textura
Doamnelor, dacă aveți o undă naturală sau o țâșniță la coapsele voastre, îmbrățișați-i! Îndreptarea excesivă a părului vă provoacă daune. Căldura nu este prietenul nostru. Utilizați-l cu ușurință, și între timp, vă recomandăm să lucrați mai mult volumul în textura dvs. naturală. Dacă trebuie să utilizați căldura, utilizați un suflantă cu o perie rotundă după ce pulverizați un protector de căldură pe păr.

Mănâncă migdale
Părul sănătos și mai gros nu se referă doar la utilizarea unei tehnici de styling adecvate. Este vorba și de ceea ce puneți în corpul vostru. Stresul este o cauză majoră pentru căderea părului, iar migdalele au o cantitate mare de magneziu, un mineral antistres.

Stai departe produsele de păr cu conținut ridicat de substanțe chimice
Sampoanele noastre preferate pot mirosi minunat și se pot aduna cu un milion de spumă parfumată, dar multe dintre ele sunt de fapt dăunătoare. Șampoanele, balsamurile și alte produse de îngrijire a părului tind să fie încărcate cu substanțe chimice cum ar fi laurii de sodiu și sulfații de lauret, care împrăștie părul uleiurilor naturale și promovează căderea părului. Ca și căldura, aceste produse nu sunt prietenii noștri. În schimb, încercați să curățați produsele care utilizează uleiuri naturale și agenți de curățare, cum ar fi produsele „co-spălare” fără silicon sau un amestec simplu de oțet de copt și oțet de cidru de mere.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.