5 ceasuri purtate de celebritati si brandurile favorite ale acestora

Un barbat si ceasul lui sunt cam in aceeasi relatie precum un barbat si propria masina. Cu totii iubesc sa detina cele mai moderne si bune modele. Oamenii de rand opteaza pentru ceasuri pentru barbati la cele mai bune preturi in concordanta cu calitatea lor. Totusi, exigentele incep de obicei chiar de la Hollywood, unde unele dintre cele mai exuberante modele de ceasuri sunt prezente in mod regulat.

Prin intermediul continutului ce urmeaza a fi prezentat, vom arunca o privire catre ceasurile pe care le poarta cele mai cunoscute celebritati din lume la ora actuala.

Leonardo DiCaprio: Tag Heuer

Din nou, realizarile acestui om pe marele ecran sunt greu de batut si si-a lansat cariera majora prin intermediul rolului sau principal in Titanic, ce a castigat nenumarate premii de-a lungul deceniilor. Este ocazia potrivita de a va prezenta unul dintre cei mai cunoscuti producatorii de ceasuri, Tag Heuer, ca fiind norocosul brand ce a reusit sa il ademeneasca pe DiCaprio. E vorba de modelul Carrera Chronograph pe care il poarta in mod constant. Comparativ cu pretul unor modele pe care alte celebritati obisnuiesc sa le poarte, costul acestuia este modest.

Tom Cruise: Bremont

Este actorul ce a luat parte in foarte multe filme de o importanta deosebita, in acest moment fiind pionul principal in Edge of Tomorrow. Luand in considerare faptul ca foarte multe dintre rolurile lui Tom Cruise sunt de actiune, nu ar fi o surpriza sa citim si faptul ca si ceasul sau mimeaza ceva asemanator. In mod normal, acesta poarta un model Bremont, ceasornicarul braitanic ce este recunoscut ca fiind ceva mai robust decat multe alte branduri.

Usher: Rolex

Acum am trecut la industria muzicala, avandu-l in prim-plan pe cantaretul si compozitorul Usher. Avand o vanzare de zeci de milioane de albume pe parcursul intregii sale cariere, putini s-ar indoi de faptul ca este una dintre cele mai mari personalitati ale muzicii, in timp ce a trecut, de asemenea, in industria actoriei de-a lungul anilor. Deloc surprinzator, Usher este o alta celebritate, ceea ce inseamna ca acorda foarte mare atentie accesoriilor pe care le poarta, precum ceasului sau. Aici apare si punctul in care brandul Rolex isi joaca propriul rol, moment in care cantaretul poarta un Rolex Milgauss.

Brad Pitt: Tag Heuer

Un articol ce promoveaza unele dintre cele mai mari celebritati masculine nu ar fi complet fara mentionarea lui Brad Pitt. Nu cred ca e nevoie sa aprofundam realizarile sale, stiind ca este unul dintre cei mai de succes actori ai epocii sale. Tag Heuer este brandul care apare frecvent pe incheietura mainii sale, mai ales ca actorul este si unul dintre ambasadorii companiei in acest moment. Acesta a ales sa fie reprezentat de modelul Carrera, ce se intampla sa fie si unul dintre cele mai populare tipuri, datorita aspectului sau elegant.

Jason Statham: Panerai

Cand am vorbit despre Tom Cruise si rolurile sale de actiune, asta nu era nimic in comparatie cu cateva dintre cascadoriile pe care Jason Statham le face in mod normal. Actorul britanic si-a facut o cariera din cateva titluri scandaloase, printre care si The Italian job, Expendables sau Fast and Furious 7. Statham a ales Panerai ca brand al ceasului sau si daca ai urmarit unul dintre filmele sale, The Transporters’, vei vedea ca unul din caracterele sale poarta acest model si e proeminent promovat.
Dupa cum se poate vedea, modele abordate sunt unele greu accesibile pentru o persoana obisnuita, calitative si elegante, par perfect concepute pentru statutul de celebritate.

Adaugat in: Business, Social, Stiri

Comentariile sunt inchise.