4- 5/ 14 Fiecare separat – Semne ca relatia se sfarseste

4. De la iritatii mici la blocaje majore

La inceputul relatiei, este usor sa respingeti mici iritatii, chiar si atunci cand partenerul dvs. nu incearca sa le corecteze atunci cand ii cereti discret. Un comportament fara ganduri sau egoist, care nu este corectat, poate adanci diferenta dintre voi si poate ingreuna (daca nu imposibil) sa va simtiti uniti sau iubiti.

Chiar daca amandoi ati invatat limba iubirii reciproc, daca unul sau amandoi ati decis ca nu mai merita efortul de a o folosi, este timpul sa discutati posibilitatea ca relatia sa isi desfasoare cursul.

5. Nevoile excluzive reciproce, dar importante

Poate unul dintre voi are o dorinta puternica de intimitate fizica, dar celalalt ar evita cat mai curand sexul si si-ar exprima iubirea in moduri non-fizice. Sau poate unul dintre voi isi doreste mult timp in cuplu, dar celalalt are nevoie de mai mult timp singur pentru reincarcare.

Daca nevoile sau dorintele voastre puternice intra in conflict cu partenerul dvs., este important sa discutati ce sa faceti in acest sens. Nu trebuie sa „faceti sa functioneze” daca continuati sa rulati in aceleasi conflicte.

Si daca nu puteti ajunge la un compromis care sa raspunda atat nevoilor dvs., poate este timpul sa va vedeti de drum fiecare.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.