Part I – Sfaturi din terapia naturista preluate din ziare

Discutii publicistice si ziaristice

Cum ziarul ramane una din cele mai importante surse (metode) de informare a omenirii, in ciuda faptului ca multe din ele sunt specializate pe un anumit gen ziaristic, am ajuns ca pe langa clasicele stiri pe care le citim din ziar, sa ne documentam si in alte domenii cum ar fi: sanatate, lifestyle, sport, muzica, showbizz sau orice alt domeniu de larg interes. Probabil ca acest fenomen s-a produs datorita faptului ca standardele societatii s-au schimbat, raportandu-ne la momentul zero, in care s-au scris primele ziare sau reviste, ce nu aveau sub nicio forma asemenea scopuri, ele fiind in principiu reviste sau ziare de literatura, fiind promovati unii dintre cei mai mari autori ai tarii noastre. Interesele si cerintele indivizilor s-au schimbat, si nu mai suntem multumiti de cateva noutati pe care ziarele ni le expun, ci ne incanta sa citim despre vreme, horoscop si diferite sfaturi medicale.

Ce mai citim despre medicina alternativa in ziarele romanesti

Medicina alternativa (naturista) si-a lasat puternic amprenta asupra unui astfel de ziar, chiar si intr-un tabloid, pe langa articolele ce definesc existenta propriu-zisa a ziarului intalnim aceste sfaturi pentru oameni de toate varstele, sfaturi care in majoritatea cazurilor se dovedesc a fi reale, daca se respecta intru totul cum au fost recomandate de catre specialisti. Printre terapiile  ce se mentin pe primele pozitii ale ziarelor se afla fitoterapia (terapia cu ceaiuri, aromoterapia, oleoterapia, germoterapia, s.a.), psihoterapia (meditatia, vizualizarea, scaroterapia, hipnoterapia, s.a.), terapia energetica (acupunctura, auriculoterapia, scalpoterapia. etc.), terapia cu factori naturali (balneoterapia, talasoterapia, magnetoterapia s.a.), iar lista poate continua cu nenumarate alte exemple.Presa online este una dintre cele mai bune variante de a afla mai multe informatii despre medicina alternativa.

De asemenea, pe langa multiplele terapii naturiste se mai fac remarcate sfaturi din domeniul terapiilor prin atingere si ale celor pentru miscare. Astfel, sunt oferite sfaturi pentru mentinerea sanatatii fizicului, a mentinerii echilibrului cu natura, iar ca principale categorii mentionam: masajul, reflexoterapia, osteopatia. Se pune foare mare accent pe reflexoterapie si presopunctura per ansamblu, intrucat s-au dovedit efectele benefice exercitate asupra organismului uman. Chiar va recomandam, daca aveti diferite probleme de sanatate, incercati sa achizitionati un abonament de 10 sedinte. Efectele se fac simtite chiar de la primele sedinte, acest lucru il putem garanta chiar si noi. Metodele aduc un aflux mare de energie pozitiva asupra intregului organism si veti simti aceasta energie chiar prin activitatile pe care le sustineti si care anterior va pareau greu de realizat, daca nu chiar si imposibile.

 

Adaugat in: Diverse, Interesant

Comentariile sunt inchise.