3 sfaturi pentru antreprenorii la inceput de drum

 

Ce parere ai atunci cand ceea ce vezi nu reflecta unde te afli? Cu totii ne mentinem asteptarile de fruct, dar nu reusim sa intelegem ca Dumnezeu raspunde cu seminte. Este posibil sa visati o multime mare de oameni care se intalnesc cu produsul sau cu serviciul dvs.

 

1) Abilitatea de a dezvolta

Lucrul cu putina recunoastere va ofera ocazia de a va perfectiona darul in obscuritate, astfel incat sa fiti pregatiti pentru notorietate. Asa cum spune vechea zicala: „Ce se face in intuneric va veni la lumina.” Ce faci acum, in umbra, care va echipeaza pentru spectacol? Lucrati cand nimeni nu se uita, astfel incat atunci cand sunt, puteti sa-i faceti sa merite.

2) Necesitatea supravietuirii

De multe ori inovatia este un produs secundar al disperarii. Un mic inceput si resurse limitate va forteaza sa va maximizati potentialul. Exista rezerve in fantana abilitatilor pe care le-ati folosi pentru a nu supravietui. Cele mai mari opere de arta au fost create atunci cand spatele artistului a fost presat ferm de un perete. Avand altundeva unde sa se retraga, artistul priveste in interior si gaseste o capodopera. Chiar si acum, esti echipat de scoala de necesitate.

3) Este inca inceputul

Nu va fi intotdeauna asa. Veti inflori. Veti creste. Veti dezvolta. Nu va intrerupeti viziunea. Persoanele care se afla in primele etape ale sarcinii nu prezinta semne externe ale dezvoltarii care are loc in interior. Numai cu timpul vor vedea trasaturi de crestere. In cele din urma va deveni aproape imposibil de negat. Toata lumea va fi capabila sa observe ceva frumos in curand va fi inmultit. Unde esti acum nu este sfarsitul. Permiteti-va inceputul mic sa imbatraneasca in binecuvantarea voastra mare.

Profitati de faptul ca sunteti necunoscut. Utilizati acest timp pentru a va perfectiona ambarcatiunile. Fii creativ cu resursele tale limitate. Amintiti-va, tocmai ati inceput.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.