3 locuri de munca bune pentru persoanele care sufera de anxietate

Atunci cand alegeti o cariera care sa satisfaca nevoile dumneavoastra s-ar putea sa simtiti frica atunci cand vreti sa mergeti la birou. Luati in considerare unul dintre aceste locuri de munca cu un nivel scazut de stres, pentru a va oferi o oprire din a declansa panica.

  1. Tehnician medical – cu o perspectiva promitatoare, o cariera de tehnician clinic ar putea fi perfecta pentru cei cu anxietate. Desi posturi precum tehnicianul de rahiologie necesita sa vorbiti direct cu pacientii, accentul se pune pe echipamente care ajuta la diagnosticarea si tratarea acestor persoane. Aceasta inseamna ca va puteti concentra asupra tehnologiei din fata dumneavoastra, spre deosebire de aspectele incomode ale interactiunilor sociale.
  2. Cosmetolog – cand lucrati ca artist de machiaj, estetician, in mod esential faceti click pe scenariu. Scopul este sa te asiguri ca toata atentia curge direct pe subiect. Formele de arta ajuta la diminuarea anxietatii.
  3. Expert in tehnologie – indiferent daca proiectati site-uri web sau distribuiti si implementati programe software, un loc de munca care se situeaza undeva in domeniul calculatoarelor si al tehnologiei este, de obicei, potrivit pentru oricine sufera de anxietate. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea sarcinilor zilnice pot fi efectuate din spatele unui ecran de computer si in cea mai mare parte independent. Desi veti discuta probabil cu colegii sau clientii prin e-mail si ocazional, prin telefon, este rar momentul in care faceti o interactiune fata-in-fata. Atunci cand intri in domeniul tehnologiei vezi o crestere a salariilor. Este nevoie de creier ascutiti si analitic pentru a cuceri aceste locuri de munca, asa ca programatorii,inginerii etc.
Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.