3 aspecte fundamentale in alegerea unei firme de curatenie

Servicii de curatenieNu cred ca sunt singurul care se confrunta cu grave probleme in ceea ce priveste timpul liber, sarcinile de la locul de munca, problemele de zi cu zi sau momentele de relaxare fiind doar o parte din activitatile zilnice pe care le intreprindem cu totii. Cand vine vorba despre propriul camin, nu avem indeajuns de mult timp pentru a pune toate lucrurile la punct. Ma refer in primul rand la activitatile gospodaresti, indiferent ca este vorba despre problemele unei instalatii electrice sau curatenia obisnuita.

Privind curatenia, un aspect fundamental pentru bunastarea unei casei cat si pentru sanatatea noastra, suntem de multe ori in imposibilitatea de a-i corda o atentie sporita. Pentru a preintampina momentele in care germenii si patogenii se raspandesc cu repeziciune in propria locuinta, nu ramane decat sa gasim o persoana sau o firma care sa se ocupe de curatenie. Cea mai la indemana si mai sigura metoda este contractarea unei firme de curatenie, profesionalismul lor desavarsit garantandu-ne o colaborare de lunga durata, desfasurata in conditii de maxima siguranta.

Cum alegem o firma de curatenie?

Prestarea unor servicii de curatenie de calitate nu este la indemana oricui, majoritatea firmelor de specialitate fiind in incapacitatea de a oferi un raport calitate/pret adecvat. Avem nevoie de mult fler si experienta in domeniul curateniei pentru a putea gasi colaboratorul perfect? Multi dintre specialisti ar spune ca da, insa daca suntem la o prima tentativa in gasirea unei firme de curatenie ideale necesitatilor noastre, ar fi indicat sa tinem cont de un minim de factori.

1. Vechimea si experienta firmei de curatenie

Discutam in primul rand despre firmele cu o anumita vechime pe piata si mai putin despre cele rasarite peste noapte. O firma cu adevarat profesionista poate avea o vechime de 3-5 ani, perioada in care si-a perfectionat serviciile, a achizitionat cele mai bune aparate si produse pentru curatenie si dispune de un personal experimentat. Nu va limitati la simple date care ar indica o activitate variata si de lunga durata, este foarte important sa aveti in vedere calitatea personalului si a serviciilor, aceste aspecte putand fi verificate in urma parcurgerii portofoliului de clienti si a feedback-ului primit.

2. Portofoliu de clienti vast si feedback-uri pozitive.

Activitatea conteaza intr-un anumit procent insa este cel putin la fel de important ca firma prestatoare de servicii de curatenie sa isi consolideze pozitia pe piata datorita portofoliului de clienti. In momentul de fata, desi este o concurenta acerba pe piata din Romania in privinta acestui tip de servicii, sunt cateva firme de rang superior care se mandresc cu numeroase contracte de colaborare alaturi de companii cu renume la nivel national. Incearca sa mizezi pe aceste firme, colaborarile lor cu institutii mixte, de rang superior, fiind o garantie a serviciilor prestate.

3. Raportul calitate/pret

Fiind vorba despre servicii, este de la sine inteles ca majoritatea dintre noi se va axa pe gasirea unei firme care sa ii ofere servicii de calitate la preturi cat mai accesibile. Preturile mari nu sunt neaparat o dovada a faptului ca serviciile sunt de o calitate superioara, la fel cum nici tarifele mici nu ar trebui sa va induca in eroare si sa va spuna ca serviciile sunt net inferioare. Gasiti o balanta intre pret si calitate si incercati sa obtineti servicii de curatenie prestate la cele mai inalte standarde pentru care sa platiti sume accesibile.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.