12- 13 -14 / 14 Acum este timpul sa ne luam la revedere

12. Moarte

Daca nu mai simti nimic pentru partenerul tau (sau viceversa) si nimic din ceea ce faci nu face din nou ceea ce ai avut odata, nu este nimic rau in a recunoaste acest lucru. Acesta nu este acelasi lucru cu vraja secetoasa ocazionala pe care o au majoritatea cuplurilor, cand sentimentele romantice sunt in permanenta scazute si au nevoie de timp pentru a reflecta si a se regrupa. Aceasta este o lipsa de sentimente omniprezenta si nefixibila – adesea datorata pierderii increderii si a conexiunii care se afla acolo. Ori unul sau amandoi sunt amortiti in jurul celuilalt si chiar dorinta de a simti ceva a disparut. Relatia este deja moarta.

13. Comportament adictiv care are prioritate in relatia

Daca unul sau amandoi manifestati un comportament adictiv pentru a face fata stresului de a ramane impreuna, este suficient un steag rosu. Daca pastrarea acestor evadari a devenit mai importanta decat salvarea a ceea ce a mai ramas din relatia dvs., este timpul sa plecati.

Probabil ca nu veti simti nevoia sa renuntati la evadare pana cand nu veti fi liber de o conexiune pe care nu o mai doriti. Mai bine sa le pierzi pe amandoua. Sa dai drumul la relatie „ar fi putut fi” pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a te elibera de dependenta ta.

Faceti o viata din care nu doriti sa scapati.

14. Evitarea neintelegerilor si a ipotezelor

Uneori, indiferent ce spui sau faci, partenerul iti va gresi sensul sau intentia. Dar, atunci cand raspund la tot ceea ce spui sau face presupuneri sau interpretari gresite, este timpul sa te asezi si sa fiti sinceri unul cu ceilalt. Si aceasta onestitate ar putea duce la o despartire. Nu este cel mai rau lucru care s-ar putea intampla.

Ce este mai rau este daca ai petrecut mai mult din viata ta intr-o relatie cu cineva care nu are valoare sau chiar nu incearca sa te inteleaga. Cand tot ce spuneti sau faceti este gresit, doar a fi in preajma partenerului dvs. este epuizant. Si in cele din urma, iti va distruge sanatatea.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.